RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

TOȚI PENTRU ROMÂNIA!

Print Friendly, PDF & Email

Singur, oricâtă plenitudine ar avea ideile, nu poți să faci politică într-o lume în delir și declin total. Am aderat la un partid nou înființat, păstrând atitudinea mea publică față de mediocritatea clasei politice. Am avut o întâlnire cu liderul noului partid, conexiunile fiind depline. Țin să precizez că liderul noului partid este un simbol românesc!

Am vorbit despre idei naționale, pline de românism și responsabilitate. Am vorbit despre identitatea culturală și națională, despre recunoașterea eroilor și martirilor români, a obiceiurilor și tradițiilor noastre ancestrale, înălțarea și cinstirea Tricolorului. Voi reveni cu un Comunicat de Presă.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline