RSS

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

AUR este prima formațiune politi…

"AUR, listă 100% for…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Laurian Stănchescu:”MARIAN MUNTEANU, UN ROMÂN ABSOLUT!”

Print Friendly, PDF & Email

Marian Munteanu este o frontieră a românismului contemporan, o emblemă a fenomenului prin care Piața Universității și-a dovedit spiritualitatea. A absentat o vreme din Societatea Civilă, uneori avem nevoie să învățăm asceza Pustiei, ea ne întărește rănile care vor sângera. Marian Munteanu a găsit în Pustia din care s-a întors, aura potrivită pentru patria sa. Este un om politic de prima linie, decent și moral, are sentimentul național și trăiri patriotice depline.

Laurian Stănchescu:”MARIAN MUNTEANU, UN ROMÂN ABSOLUT!”

Poate ar trebui să înmulțească aparițiile publice, cele de stradă și să redevină revoluționarul rebel al anilor trecuți. Nu trebuie să-i fie frică de acestă imagine, Marian Munteanu este un Tricolor românesc și purtătorul idealurilor unei întregi generații de luptători români. Marian Munteanu, arată românilor că descinzi din marii noștri voievozi și cărturari, că poți împlini aspirațiile națiunii române!

Arată multă iubire poporului român, fii Mesia neamului nostru și izbăvitorul lui! Împlinește năzuințele martirilor și eroilor noștri, fii mentorul unei noi revoluții românești!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info