RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Icoane și costume populare pentru Harghita și Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Vă chem la o nouă luptă pe Calea Neamului, grea ca de obicei. Vă chem să dăruim din nou, costume populare românești copiilor din Harghita și Covasna. Cu o floare nu se face primăvară, mi-au spus câțiva prieteni de Florii cand am mers la Ojdula si Mărtănuș. Cu o floare nu, dar cu mai multe seminte semănate cu jertfă si răbdare, se face.

De 1 Decembrie, cele o mie de icoane ortodoxe vor binecuvânta straiele strămoșesti ce-i vor înveșmânta pe copiii noștri. De Florii am pornit cu românașii din Mărtănuș și Ojdula, de 1 Decembrie continuăm cu cei din zona Tg. Secuiesc, Brețcu si Doboi. Pentru a nu uita ce rădăcini au. Pentru a duce mai departe Datina.

Icoane și costume populare pentru Harghita și Covasna

În scopul indeplinirii acestei misiuni Asociația Calea Neamului a deschis următorul cont la BRD: RO 62BRDE080SV52855930800. Prietenii din diaspora trebuie sa adauge la cont SWIFT BRDEROBU. Adresa bancii: Poienelor , nr. 2, bl. 211 Brasov. Contul este deschis pe Asociatia Calea Neamului.

Dumnezeu să ne ajute, împreună putem schimba multe, împreună putem izbândi prin victorii mai mici sau mai mari, impreună putem lupta.

Autor/Foto:Mihai Tîrnoveanu apud magazincritic.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline