RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Laurian Stănchescu: “UN LIDER PENTRU ROMÂNIA!”

Print Friendly, PDF & Email

Marian Munteanu revoluționează politica românească în cel mai greu moment pentru națiunea română. Lider și emblemă a Pieții Universității, a continuat și a condus revolta populară până când minerii l-au zdrobit cu răngile, i-au spart capul, i-au frânt coastele, iar unul dintre ei a vrut să-i taie capul cu toporișca de miner.

Aceste lucruri abominabile sunt reale, au fost consemnate în presa din jurul datei de 14 Iunie – 1990. Marian Munteanu nu vorbește despre zilele acelea când a stat în comă la spital, nu vorbește despre urmările acelor lovituri pe care le resimte și astăzi, are o moralitate aspră față de sine și respect pentru poporul român.

UN LIDER PENTRU ROMÂNIA!

Dar vorbesc eu, sunt golan și veteran al Pieții Universității, l-am văzut cum se lupta pentru idealurile tinerimii române și consfințirea identității naționale. Nu a fugit de teroarea minerilor, a preferat să îi înfrunte, să fie ucis pentru o credință, dar Dumnezeu i-a dat o picătură din ființa Sa și a învins.

Oameni buni, faptele lui Marian Munteanu nu sunt vorbe! Puneți în balanță faptele lui Marian Munteanu și vorbele auzite de 27 de ani, de la mediocra și infama clasă politică. Răspunsul este însăși viața pe care o trăiți!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline