Premierul Valoniei :”As dori ca Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria sa iasa din UE”

Premierul Valoniei :"As dori ca Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria sa iasa din UE", Foto: captura video France 5

Premierul Valoniei, Paul Magnette :”As dori ca Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria sa iasa din UE”. Premierul valon Paul Magnette a dezvaluit in timpul unui interviu ca ar fi de dorit ca tari precum Romania, Polonia, Ungaria si Bulgaria sa urmeze exemplul dat de Marea Britanie si sa paraseasca Uniunea Europeana, potrivit Le Monde.

Paul Magnette este nemultumit de evolutia Uniunii Europene si spera intr-un scenariu care sa clarifice foarte deifinitiv viitorul UE, un viitor in care o negociere in termeni foarte duri cu Marea Britanie dupa Brexit sa inspire si alte tari din centrul si estul Europei sa-i urmeze exemplul si sa iasa din Uniunea Europeana.

Premierul Valoniei :”As dori ca Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria sa iasa din UE”

Autodescriindu-se drept un „federalist ranit”, premierul valon Paul Magnette a trasat deja conturul unei Uniuni Europene aflata in stadiu „avansat” de dezintegrare, asta in principal din cauza ca au fost integrate si tari „care vor deveni in viitor neguvernabile sau vor fi guvernate de niste nebuni”.Fata de restul social-democratilor din UE, discursul lui Paul Magnette este unul total opus, facand nota discordanta pana si de catre cel al propriilor sai colegi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-announce]”sunt in Liege, deci regiunea Walonia si daca el vorbeste de tari care vor fi conduse de nebuni, vreau sa-i atrag atentia ca la momentul de fata si Belgia este condusa de nebuni, in felul lor dar tot nebuni, adica partid de extremisti care vor ruperea pe regiuni a Belgiei, sustinuti de singurul partid francofon MR, care a vrut cu orice pret sa fie la guvernare, iar inainte de alegeri declara actualul prim ministru ca nu se vor alia nicidata cu NVA, adica partidul extremist care vrea separarea tarii, deci mai vorbeste de nebuni si nu doar atat, chiar partidul lui PS (part Socialist) este in mari dificultati la ora actuala, deci nu este el Dumnezeu”, scrie pe Facebook Marcel Stan[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info