Halucinant!DNA minte atunci cand are interesul s-o faca?

Halucinant!DNA minte atunci cand are interesul s-o faca? Radu Herjeu, membru titular al Consiliului National al Audiovizualului din Romania face o dezvaluire socanta legata de una din ultimele sedinte ale institutiei, dovedind ca membrii DNA ar fi mintit in legatura cu solicitarile pe care le-au primit din partea postului de televiziune Romania TV.

Intre imaginea DNA-ului prezentata de catre propaganda oficiala a sistemului si realitate, exista o diferenta cu adevarat de la cer la pamant. Cand zeci de mii de oameni striga in strada impotriva coruptiei, ai zice ca nu te-ai astepta sa descoperi minciuna chiar in principala institutie a Romaniei implicata in lupta anticoruptie.

Halucinant!DNA minte atunci cand are interesul s-o faca?

Insa adevarul este cel pe care ni-l dezvaluie Radu Herjeu, unul dintre mebrii Consiliului National al Audiovizualului din Romania:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

„Live text CNA: Este absolut halucinant. Colegul Jucan a intrebat DNA daca a primit vreo solicitare de la Romania TV pentru un punct de vedere legat de dezvaluirile lui Ghita in perioada 19 dec – 16 ian. Raspunsul a fost clar: nu s-a primit nicio solicitare!!! In momentul in care postul a facut dovada ca a trimis 3 (trei) solicitari, pe 28 dec, 9 si 13 ian, DNA a ‘descoperit’ si ea ca le-a primit! La care n-a raspuns!”, a scris Radu Herjeu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

La 16 februarie 1968 România renunța la organizarea administrativă sovietică în regiuni și raioane și revine la județe

mie feb. 15 , 2017
La 16 februarie 1968 România renunța la organizarea administrativă sovietică în regiuni și raioane și revine la județe. Cu aceasta ocazie este desfiintata organizarea  administrativă tipic sovietică în regiuni și raioane și este reînființata unitatea administrativ-teritorială tradițională: județul; au fost organizate 39 de județe, plus municipiul București. Reforma administrativ-teritorială din anul […]
La 16 februarie 1968 România renunța la organizarea administrativă sovietică în regiuni și raioane și revine la județe

Poate vă place și:

libris.ro