libris.ro

Partidul Lege și Justiție din Polonia lupta impotriva influentei ONG-urilor lui Soros

Partidul Lege și Justiție din Polonia lupta impotriva influentei ONG-urilor lui Soros

Partidul Lege și Justiție din Polonia lupta impotriva influentei ONG-urilor lui Soros. Guvernul polonez a pregatit o serie de masuri legislative prin care sa elimine cat mai mult din influenta nociva a ONG-urilor lui Soros. Partidul Lege și Justiție din Polonia a propus o lege noua prin care sa se verifice pana la sange finantarile organizatiilor nonguvernamentale, insistand ca banii de la bugetul de stat care se dadeau pana la acest moment ONG-urilor Soros sa fie redirectionati catre sprijinirea unor proiecte nationale.

Si in Romania sunt destule ONG-uri finantate de catre Soros care primesc de asemenea bani si de la bugetul de stat. Prin redirectionarea finantarilor de la bugetul de stat de la ONG-urile sorosiste catre proiecte nationale precum organizarea unor manifestari culturale cu specific national sau traditional, pentru concursuri, concerte sau alte activitati artistice care sa promoveze cultura nationala, pentru ridicarea sau ingrijirea unor monumente istorice, pentru sprijinirea scriitorilor, jurnalistilor sau publicistilor nationalisti,  Partidul Lege și Justiție din Polonia spera nu doar in micsorarea influentei nocive a ONG-urilor Soros ci si in revigorarea nationalismului si patriotismului polonez.

Partidul Lege și Justiție din Polonia lupta impotriva influentei ONG-urilor lui Soros

O masura similara ar fi foarte utila si in Romania, aici unde asa zisa „societate civila” construita in timp de catre aceste numeroase ONG-uri sorosiste a capatat o puternica forta, atat in jocul electoral si politic, cat si in propaganda de pe retelele de socializare sau cea din mass media.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Aproape toate guvernarile din Romania au demonstrat o inconstienta fara margini, alimentand constant aceste guri de foc antiromanesti chiar de la bugetul de stat, finantand fel si fel de „proiecte” care nu aveau nimic in comun cu promovarea intereselor nationale ale cetatenilor romani.

Daca nu poti face nimic in privinta finantarilor externe pe care le primesc aceste numeroase plosnitarii care joaca mai nou rolul unor agenti de influenta ce se ascund la umbra asa zisei lupte impotriva coruptiei, sau cine stie sub ce alte pretexte ivite cu diferite prilejuri, macar nu le mai finanta din banii publici ai cetatenilor romani, atata vreme cat ei se pun mai mereu in slujba unora care au o agenda exclusiv internationalista.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info