RSS

Sub pretextul pandemiei, Csaba B…

Csaba Borboly s-a ad…

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Daca UE poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale!

Print Friendly, PDF & Email

Daca Uniunea Europeana poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale! Incurajate si de atitudinea unor tari precum Slovacia, Cehia si Ungaria, tot mai multe tari de la periferia Europei prind curaj si cer sa se reglementeze situatia standardului dublu cu privire la alimentele vandute de catre marile retele de magazine in tarile Europei Centrale si de Est.

Majoritatea tarilor care au aderat la UE au experimentat treptat o serie de directive obligatorii ce au trebuit aplicate in diferite domenii de activitate precum agricultura, protectia mediului si a animalelor, infrastructura, diverse industrii, etc, din care unele dintre ele au fost uneori cam bizare, reglementand pana si “curbura castravetilor” sau alte defecte ale fructelor, legumelor si produselor agroalimentare sau “marimea cotetului pentru gaini”.

Daca UE poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale!

Vecinii nostri unguri sunt iarasi primii care iau taurul de coarne, cel putin in presa maghiara, acolo unde jurnalistii ridica o intrebare pertinenta in legatura cu dublul standard al “bruxellezilor” fata de diferite tari din Uniunea Europeana. In timp ce unui grup de tari din UE i se aplica un tratament discretionar, celorlalte tari aflate la periferia uniunii, li se aplica un standard cu totul diferit, adeseori deciziile si directivele impuse acestor tari de catre functionarii de la Bruxelles fiind total impotriva intereselor nationale ale tarilor respective.

Chiar asa, daca UE a “binevoit” a reglementa pana si faptul cum trebuie sa taie romanii porcul sau cate gaini ai voie sa tii in cotet, atunci de ce nu reglementeaza si vanzarea de gunoaie si alte deseuri pe post de alimente in marile retele de magazine din Romania?

Glasul.infoSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info