RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

Lansare de carte care îi va pune…

La București se lans…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Daca UE poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale!

Print Friendly, PDF & Email

Daca Uniunea Europeana poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale! Incurajate si de atitudinea unor tari precum Slovacia, Cehia si Ungaria, tot mai multe tari de la periferia Europei prind curaj si cer sa se reglementeze situatia standardului dublu cu privire la alimentele vandute de catre marile retele de magazine in tarile Europei Centrale si de Est.

Majoritatea tarilor care au aderat la UE au experimentat treptat o serie de directive obligatorii ce au trebuit aplicate in diferite domenii de activitate precum agricultura, protectia mediului si a animalelor, infrastructura, diverse industrii, etc, din care unele dintre ele au fost uneori cam bizare, reglementand pana si “curbura castravetilor” sau alte defecte ale fructelor, legumelor si produselor agroalimentare sau “marimea cotetului pentru gaini”.

Daca UE poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale!

Vecinii nostri unguri sunt iarasi primii care iau taurul de coarne, cel putin in presa maghiara, acolo unde jurnalistii ridica o intrebare pertinenta in legatura cu dublul standard al “bruxellezilor” fata de diferite tari din Uniunea Europeana. In timp ce unui grup de tari din UE i se aplica un tratament discretionar, celorlalte tari aflate la periferia uniunii, li se aplica un standard cu totul diferit, adeseori deciziile si directivele impuse acestor tari de catre functionarii de la Bruxelles fiind total impotriva intereselor nationale ale tarilor respective.

Chiar asa, daca UE a “binevoit” a reglementa pana si faptul cum trebuie sa taie romanii porcul sau cate gaini ai voie sa tii in cotet, atunci de ce nu reglementeaza si vanzarea de gunoaie si alte deseuri pe post de alimente in marile retele de magazine din Romania?

Glasul.info


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL