Daca UE poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale!

Marii retaileri din Romania ameninta ca inchid magazinele si pleaca din Romania

Daca Uniunea Europeana poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale! Incurajate si de atitudinea unor tari precum Slovacia, Cehia si Ungaria, tot mai multe tari de la periferia Europei prind curaj si cer sa se reglementeze situatia standardului dublu cu privire la alimentele vandute de catre marile retele de magazine in tarile Europei Centrale si de Est.

Majoritatea tarilor care au aderat la UE au experimentat treptat o serie de directive obligatorii ce au trebuit aplicate in diferite domenii de activitate precum agricultura, protectia mediului si a animalelor, infrastructura, diverse industrii, etc, din care unele dintre ele au fost uneori cam bizare, reglementand pana si „curbura castravetilor” sau alte defecte ale fructelor, legumelor si produselor agroalimentare sau „marimea cotetului pentru gaini”.

Daca UE poate reglementa curbura castravetilor si marimea cotetului de gaini, atunci sa rezolve si cu standardul dublu al alimentelor vandute de multinationale!

Vecinii nostri unguri sunt iarasi primii care iau taurul de coarne, cel putin in presa maghiara, acolo unde jurnalistii ridica o intrebare pertinenta in legatura cu dublul standard al „bruxellezilor” fata de diferite tari din Uniunea Europeana. In timp ce unui grup de tari din UE i se aplica un tratament discretionar, celorlalte tari aflate la periferia uniunii, li se aplica un standard cu totul diferit, adeseori deciziile si directivele impuse acestor tari de catre functionarii de la Bruxelles fiind total impotriva intereselor nationale ale tarilor respective.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Chiar asa, daca UE a „binevoit” a reglementa pana si faptul cum trebuie sa taie romanii porcul sau cate gaini ai voie sa tii in cotet, atunci de ce nu reglementeaza si vanzarea de gunoaie si alte deseuri pe post de alimente in marile retele de magazine din Romania?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns