Polonia

Partidul Lege și Justiție din Polonia lupta impotriva influentei ONG-urilor lui Soros

Partidul Lege și Justiție din Polonia lupta impotriva influentei ONG-urilor lui Soros. Guvernul polonez a pregatit o serie de masuri legislative prin care sa elimine cat mai mult din influenta nociva a ONG-urilor lui Soros. Partidul Lege și Justiție din Polonia a propus o lege noua prin care sa se verifice pana la sange finantarile organizatiilor nonguvernamentale, insistand ca banii de la bugetul de stat care se dadeau pana la acest moment ONG-urilor Soros sa fie redirectionati catre sprijinirea unor proiecte nationale.

Si in Romania sunt destule ONG-uri finantate de catre Soros care primesc de asemenea bani si de la bugetul de stat. Prin redirectionarea finantarilor de la bugetul de stat de la ONG-urile sorosiste catre proiecte nationale precum organizarea unor manifestari culturale cu specific national sau traditional, pentru concursuri, concerte sau alte activitati artistice care sa promoveze cultura nationala, pentru ridicarea sau ingrijirea unor monumente istorice, pentru sprijinirea scriitorilor, jurnalistilor sau publicistilor nationalisti,  Partidul Lege și Justiție din Polonia spera nu doar in micsorarea influentei nocive a ONG-urilor Soros ci si in revigorarea nationalismului si patriotismului polonez.

Partidul Lege și Justiție din Polonia lupta impotriva influentei ONG-urilor lui Soros

O masura similara ar fi foarte utila si in Romania, aici unde asa zisa „societate civila” construita in timp de catre aceste numeroase ONG-uri sorosiste a capatat o puternica forta, atat in jocul electoral si politic, cat si in propaganda de pe retelele de socializare sau cea din mass media.

Aproape toate guvernarile din Romania au demonstrat o inconstienta fara margini, alimentand constant aceste guri de foc antiromanesti chiar de la bugetul de stat, finantand fel si fel de „proiecte” care nu aveau nimic in comun cu promovarea intereselor nationale ale cetatenilor romani.

Daca nu poti face nimic in privinta finantarilor externe pe care le primesc aceste numeroase plosnitarii care joaca mai nou rolul unor agenti de influenta ce se ascund la umbra asa zisei lupte impotriva coruptiei, sau cine stie sub ce alte pretexte ivite cu diferite prilejuri, macar nu le mai finanta din banii publici ai cetatenilor romani, atata vreme cat ei se pun mai mereu in slujba unora care au o agenda exclusiv internationalista.

Sursa: Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o zi ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

5 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

5 zile ago