Ion Cristoiu: „Emmanuel Macron vine în România ca să ne vîre pe gît, contracost, armament de producție franceză”

Ion Cristoiu: "Emmanuel Macron vine în România ca să ne vîre pe gît, contracost, armament de producție franceză", Foto: facebook.com

Ion Cristoiu: „Emmanuel Macron vine în România ca să ne vîre pe gît, contracost, armament de producție franceză”

Romania este ingramadita din toate directiile de catre „partenerii” occidentali pentru a cumpara armament „modern”. Daca in primii ani postdecembristi Romania a trait o perioada buna din vanzarea fierului vechi rezultat din distrugerea industriei romanesti, acum romanii au ajuns chiar ei sa cumpere fier vechi, la pret de trufandale exotice, doar pentru ca pe fierul vechi scrie Patriot sau cine stie ce frantuzism.

Jurnalistul Ion Cristoiu remarca si el situatia jenanta in care se gasesc autoritatile din Romania, ironizand atitudinea slugarnica si fatarnica a asa zisilor lideri ai romanilor: 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-announce]”S-a ivit în Europa o proastă cu bani: România. Aflînd vestea, Emmanuel Macron s-a grăbit să-i facă o vizită”, a scris jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul sau[/alert-announce]

[info]50% reducere la 1.000 de titluri RAO![/info]

Ion Cristoiu: „Emmanuel Macron vine în România ca să ne vîre pe gît, contracost, armament de producție franceză”

Intr-adevar, profitand de lipsa unor politicieni „romani” cu coloana vertebrala si cu demnitatea necesara ocuparii unor asemenea functii in stat, marile puteri ale lumii se grabesc sa ingramadeasca la colt Romania pentru a le cumpara pe bani multi deseurile de fier vechi.

In timp ce Polonia n-a ezitat sa strambe din nas la rachetele Patriot, sesizand din capul locului ca echiparea armatei poloneze cu echipamente second hand n-ar merita un asemenea efort financiar, autoritatile slugarnice din Romania erau gata sa comande si un foc de artificii pentru „onoarea” de a-si putea arata slugarnicia.

[alert-success]”Presa noastră, supusă procesului istoric de fanariotizare, e gata să pîndească fiecare scărpinat al Oaspetelui,(…) Potrivit tuturor informațiillor de pînă acum, Emmanuel Macron vine în România ca să ne vîre pe gît, contracost, armament de producție franceză, astfel încît companiile care produc așa ceva în Franța să-l binecuvînteze și eventual să-l ajute în a-și propulsa nevasta la statutul de Primă Doamnă a Franței”, mai adauga jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul sau[/alert-success]

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info