Tratat de dezinformare de la Hotnews, sau cum hoitnewz se alatura celor din corul care scuipa pe eroii României

Tratat de dezinformare de la Hotnews, sau cum hoitnewz se alatura celor din corul care scuipa pe eroii României

Toata presa aceasta decrepita din Romania serveste o agenda intunecata, potrivit careia, la fel ca la inceputul secolului trecut, se incearca “defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebuie sa aiba loc sistematic”.

Citatul de mai sus aflat intre ghilimele face parte, asa cum poate multi si-au dat deja seama, din “Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic”, un adevarat indrumar pentru spalarea creierelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net
[info]Cumpara de minim 250 de lei si primesti CADOU un rucsac![/info]

Tratat de dezinformare de la Hotnews, sau cum hoitnewz se alatura celor din corul care scuipa pe eroii României

O sa ne intrebati de ce am facut referire la citatul de mai sus si ce legatura are acesta cu hoitnewz? Stim sau macar banuim aproape cu totii cine se afla cu adevarat in spatele celor de la Hoitnews si pe cine mostenesc ei de fapt, atat din punct de vedere genetic cat si ideologic. Pentru a promova fix aceleasi idei promovate de propaganda bolsevica de la inceputul secolului trecut, cei de la Hoitnewz, (Ne)Adevarul si (H)istoria se dau peste cap pentru a lovi sistematic in valorile istorice, culturale si spirituale ale poporului roman.

„Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.”, mai scrie in “Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic

Pentru a-si atinge scopurile, acesti neomarxisti nu se dau in laturi de la absolut nimic, calcand in picioare pana si cele mai sacre valori si simboluri ale poporului roman.

Activenews.ro: “Pentru a lovi în referendumul pentru familie, Hotnews scuipă pe eroii României: Despre Ștefan cel Mare: Era iubitor de Hristos, dar se iubea cu moldovencele, de-i sărea sceptrul din pantalonul domnesc.”

BZI.ro:“Site-ul HOTNEWS a declansat RAZBOIUL la adresa valorilor nationale! Ce au scris despre Stefan cel Mare, Mihai Viteazul sau Mircea cel Batran”

Pentru a lovi in conceptul de familie traditionala si implicit in referendumul pentru familie, Hoitnewz reflecta unul dintre cele mai evidente exemple de antiromanism practicat in presa din Romania, alaturandu-se astfel celor din presa care publica sistematic articole antiromanesti pe banda rulanta.

“După 1989 s-a dezvoltat, în România, un foarte puternic şi agresiv curent antinaţional, promovat de o seamă de intelectuali de o valoare cu totul relativă – ei se laudă între ei, se socotesc mari învăţaţi, mari savanţi – care, după opinia mea, sunt mituiţi ca să aibă o asemenea atitudine, să susţină, spre exemplu, că istoria românilor este o succesiune de mituri, că ea nu are nimic pozitiv şi demn de valorificat, că istoricii, chiar dacă este vorba de Xenopol, de Iorga, de Giurescu, de Oţetea, au mitizat istoria, au creat personalităţi şi episoade pozitive, când, în realitate, românii au fost un popor în bătaia vântului, la periferia istoriei ş.a.m.d. “, scria si Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu in urma cu ceva timp despre aceasta ceata de scuipatori ai eroilor istoriei Romaniei si in general a tuturor valorilor romanesti

Sursa: Glasul.info

[notice]Articole similare:

[/notice]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Camera Deputatilor a dat aviz favorabil unor modificări controversate pentru o lege prin care se reduce ponderea de la 15% la 10% pentru localitățile în care să se folosească limba oficială maghiară, steaguri secuiești sau inscripții bilingve!

joi sept. 7 , 2017
Camera Deputatilor a dat aviz favorabil unor modificări controversate pentru o lege prin care se reduce ponderea de la 15% la 10% pentru localitățile în care să se folosească limba oficială maghiară, steaguri secuiești sau inscripții bilingve! Deputatul Florin Roman (PNL) avertizeaza asupra faptului ca marți, 5 septembrie 2017, în cadrul […]
Revelatie uriasa pentru multi dintre romani! Fondurile guvernamentale alimenteaza actiunile revansarde si iredentiste din judetele UDMR-iste!

Poate vă place și:

libris.ro