RSS

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

După educația sexuală, PNL susți…

Dacă atunci când lib…

Gabriel Apreutesei, candidat la …

Printre cele 16 punc…

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

Candidatura lui Gabriel Apreutes…

Cunoscând de la inte…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Tratat de dezinformare de la Hotnews, sau cum hoitnewz se alatura celor din corul care scuipa pe eroii României

Print Friendly, PDF & Email

Tratat de dezinformare de la Hotnews, sau cum hoitnewz se alatura celor din corul care scuipa pe eroii României

Toata presa aceasta decrepita din Romania serveste o agenda intunecata, potrivit careia, la fel ca la inceputul secolului trecut, se incearca “defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebuie sa aiba loc sistematic”.

Citatul de mai sus aflat intre ghilimele face parte, asa cum poate multi si-au dat deja seama, din “Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic”, un adevarat indrumar pentru spalarea creierelor.

Cumpara de minim 250 de lei si primesti CADOU un rucsac!

Tratat de dezinformare de la Hotnews, sau cum hoitnewz se alatura celor din corul care scuipa pe eroii României

O sa ne intrebati de ce am facut referire la citatul de mai sus si ce legatura are acesta cu hoitnewz? Stim sau macar banuim aproape cu totii cine se afla cu adevarat in spatele celor de la Hoitnews si pe cine mostenesc ei de fapt, atat din punct de vedere genetic cat si ideologic. Pentru a promova fix aceleasi idei promovate de propaganda bolsevica de la inceputul secolului trecut, cei de la Hoitnewz, (Ne)Adevarul si (H)istoria se dau peste cap pentru a lovi sistematic in valorile istorice, culturale si spirituale ale poporului roman.

„Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.”, mai scrie in “Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic

Pentru a-si atinge scopurile, acesti neomarxisti nu se dau in laturi de la absolut nimic, calcand in picioare pana si cele mai sacre valori si simboluri ale poporului roman.

Activenews.ro: “Pentru a lovi în referendumul pentru familie, Hotnews scuipă pe eroii României: Despre Ștefan cel Mare: Era iubitor de Hristos, dar se iubea cu moldovencele, de-i sărea sceptrul din pantalonul domnesc.”

BZI.ro:“Site-ul HOTNEWS a declansat RAZBOIUL la adresa valorilor nationale! Ce au scris despre Stefan cel Mare, Mihai Viteazul sau Mircea cel Batran”

Pentru a lovi in conceptul de familie traditionala si implicit in referendumul pentru familie, Hoitnewz reflecta unul dintre cele mai evidente exemple de antiromanism practicat in presa din Romania, alaturandu-se astfel celor din presa care publica sistematic articole antiromanesti pe banda rulanta.

“După 1989 s-a dezvoltat, în România, un foarte puternic şi agresiv curent antinaţional, promovat de o seamă de intelectuali de o valoare cu totul relativă – ei se laudă între ei, se socotesc mari învăţaţi, mari savanţi – care, după opinia mea, sunt mituiţi ca să aibă o asemenea atitudine, să susţină, spre exemplu, că istoria românilor este o succesiune de mituri, că ea nu are nimic pozitiv şi demn de valorificat, că istoricii, chiar dacă este vorba de Xenopol, de Iorga, de Giurescu, de Oţetea, au mitizat istoria, au creat personalităţi şi episoade pozitive, când, în realitate, românii au fost un popor în bătaia vântului, la periferia istoriei ş.a.m.d. “, scria si Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu in urma cu ceva timp despre aceasta ceata de scuipatori ai eroilor istoriei Romaniei si in general a tuturor valorilor romanesti

Sursa: Glasul.info

Articole similare:Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info