libris.ro

Acum cand e de rău, aproape toti din UE vor România in spatiul Schengen!

Acum cand e de rău, aproape toti din UE vor România in spatiul Schengen!

Acum cand e de rău, aproape toti din UE vor România in spatiul Schengen!

De curand, un vant al unei schimbari radicale circula printre liderii tarilor membre ale Uniunii Europene, iar acum, cand e de rău, aproape cu totii vor ca România sa intre de urgenta in spatiul Schengen.

Stim cu totii cat de mult s-au luptat autoritatile din România pentru a adera la spatiul Schengen, o masura care ar fi insemnat destul de mult pentru romani, atat din punct de vedere economic, politic cat si al liberei circulatii pe intreg teritoriul Uniunii Europene, fara nici un fel de interdictii sau controale inutile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Acum cand e de rău, aproape toti din UE vor România in spatiul Schengen!

Ce s-a schimbat de atunci si pana acum de exista mai nou aceasta schimbare radicala de atitudine? Pai sa vedem: de cand cu agravarea crizei imigrantilor si a asa zisilor „refugiati”, spatiul Schengen nu mai este cu adevarat spatiul Schengen, oricum nu acela pe care il stia Europa pana de curand.

Unele tari precum Austria si Ungaria au limitat deja accesul inspre si dinspre tarile lor, impunand numeroase controale de rutina, filtre sau chiar baraje rutiere, reintroducand controalele la frontiere si paza armata de-a lungul obiectivelor strategice aflate in apropierea granitelor.

Astfel, reducandu-se oricum destul de mult efectele si privilegiile spatiului Schengen, liderii europeni se grabesc acum sa primeasca foarte rapid România si Bulgaria, poate chiar si Croatia in viitorul foarte apropiat in spatiul Schengen, dar nu pentru a le face o favoare acestor tari, ci mai degraba pentru a degreva o problema acuta creata de unele dintre tarile care se opun politicilor portilor deschise cu privire la imigratie si la cotele obligatorii de imigranti si asa zisi refugiati.

Prin primirea României si Bulgariei in spatiul Schengen, liderii Uniunii Europene spera ca astfel se vor crea rute alternative pentru imigrantii si asa zisii refugiati ce vin dinspre Turcia catre tarile vest europene.

Cu toate ca ambele tari, atat Bulgaria cat si România isi indeplinisera toate obligatiile impuse pentru a putea adera la spatiul Schengen, acestea nu au fost primite inca pentru ca anumite tari isi pierdeau din privilegiile economice si strategice in mai multe domenii. Acum ca Ungaria si alte tari din UE se opun imigratiei ilegale extracomunitare incurajate de catre liderii UE, liderii europeni ar vrea de urgenta ca Bulgaria si România sa fie primite in Schengen pentru a deschide cale libera acestei imigratii extracomunitare, prin crearea unor rute alternative de imigratie ilegala.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info