libris.ro

Pe 17 septembrie 2017 se organizeaza la Bucuresti un protest impotriva obligativitatii vaccinarii

Pe 17 septembrie 2017 se organizeaza la Bucuresti un protest impotriva obligativitatii vaccinarii

Pe 17 septembrie 2017 se organizeaza la Bucuresti un protest impotriva obligativitatii vaccinarii

Mai multe asociatii si organizatii nonguvernamentale din Romania organizeaza la Bucuresti duminica, pe 17 septembrie 2017, in Parcul Izvor (vizavi de Parlament) un protest impotriva deciziei autoritatilor de a implementa un program de vaccinare obligatorie in sistemul de sanatate din tara noastra.

Initial, protestul ar fi trebuit sa aiba loc sambata, adica in ziua de 16 septembrie 2017, insa primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, s-a razgandit in ultima clipa si a anuntat ca nu mai poate autoriza ca loc al desfasurarii protestului sa fie Piata Victoriei. Prin urmare, locul de desfasurare al protestului impotriva obligativitatii vaccinarii a fost schimbat cu Parcul Izvor ( vizavi de Parlament).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pe 17 septembrie 2017 se organizeaza la Bucuresti un protest impotriva obligativitatii vaccinarii

Duminica, pe 17 septembrie 2017, proteste similare vor avea loc si in alte orase ale Romaniei, anuntandu-se deja doua initiative la Timisoara si la IASI.

Daca la Timisoara se anunta organizarea unui „mars pentru libertatea de alegere”, la IASI va fi organizat de catre Grupul de Inițiativă Locală un protest in centrul orasului, in Piata Unirii, incepand cu ora 17:00, un protest care a primit aprobarea Primariei Iasi.

„Grupul de initiativa locala Iasi va invita la „Protestul impotriva obligativitatii vaccinurilor”, ce va avea loc duminica, 17 sept. 2017 in Piata Unirii din Iasi, incepand cu ora 17:00.

De ce?

1. Vaccinarea este un act medical care are indicatii si contraindicatii, reactii adverse mai putin sau mai mult grave si acest lucru implica dreptul de a alege administrarea lor 

2. Sanctionarea parintilor care refuza vaccinarea (pana la decaderea din drepturile parintesti) incalca legislatia si statul de drept (studiu articol din revista Familia Ortodoxa)

3. Este dreptul si libertatea mea ca parinte sa ma informez si sa aleg ce consider ca este bine si sanatos pentru copilul meu

4. Un act medical preventiv (aplicat unei fiinte umane) nu poate avea caracter obligatoriu

5. Statul nu prevede analize premergatoare vaccinarii pentru a stabili posibilitatea aparitiei reactiilor adverse/alergiilor si a amplitudinii lor

6. Parintii in fiecare clipa iau decizii esentiale pentru copii lor – nimeni altcineva nu va putea sa inlocuiasca aceasta grija si responsabilitate

7. In Romania nu exista niciun raport oficial privind reactiile adverse dupa administrearea unui vaccin, asadar Statul, prin prezenta lege (vezi lege)nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele nocive pe termen lung ale vaccinurilor (vezi petitie) deoarece nu exista din punct de vedere medical tehnici/proceduri precise de identificare a cauzelor unor boli care pot fi efecte adverse ale vaccinurilor, care se pot manifesta progresiv, la cateva luni sau chiar la cativa ani distanta”, se arata in comunicatul celor de la Grupul de initiativa locala Iasi

Românii au initiat de asemenea si o petitie impotriva proiectului de lege a vaccinarii obligatorii, o petitie care a fost deja semnata pana acum de aproape 6000 de persoane.

DE CE trebuie sa refuz obligativitatea vaccinarii? 

Pentru ca prin acest proiect de lege dictatorial se aduce atingere libertății de exprimare și dreptului omului de a fi informat cu privire la riscuri!

Prin articolul 59 din prezentul proiect de lege, personalului medico-sanitar și farmaceutic i se interzice să vorbească împotriva vaccinării.„, se arata in textul petitiei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info