RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale

Print Friendly, PDF & Email

Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale. Iubesc poporul român!

Așadar românii decid: acțiunile pe Calea Neamului merg mai departe. Slavă Lui Dumnezeu și mulțumiri până la cer enoriașilor bisericii ortodoxe din Mirceștii Noi de Vrancea păstoriți de vrednicul părinte Marcu Radu Laurențiu care au trimis o importantă sumă de bani în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) sau în Pay Pal (mihaitirnoveanu16@gmail.com) pentru costumele naționale destinate celor 39 de copii din Ozun, jud.Covasna.

Așa cum i-am și scris părintelui, faptul că oamenii dintr-un sat din Vrancea își rup din bugetul propriu pentru ca românașii din Ozun să poată crește înveșmântați în mantia Neamului dovedește că în ciuda tuturor agresiunilor, poporul român are conștiință de Neam și resurse sufletești inimaginabile.

Firele de Duh nu sunt rupte, îi unesc pe românii din toate colțurile țării și din diaspora făcându-i să reziste în fața tăvălugului internaționalist, în fața forțelor ce tind să dezintegreze identitatea națională, uniunea de sânge și credință.

Toate acțiunile noastre din ultimii ani au arătat acest lucru, căci fără sprijinul decisiv al românilor de pretutindeni nu am fi putut realiza nimic. Acestor oameni minunați li se datorează TOTUL.

Sărut mâna părinte Laurențiu, vă mulțumesc din tot sufletul frați ai mei din Mirceștii Noi, te îmbrățisez sora mea Tanta Stan care ne-ai dus gândul nostru în satul tău de poveste. Dumnezeu să vă dea la toți răsplată de sănătate și fericire!

Așadar mergem mai departe. No, hai!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline