Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale

Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale, Foto: Mihai Tirnoveanu

Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale. Iubesc poporul român!

Așadar românii decid: acțiunile pe Calea Neamului merg mai departe. Slavă Lui Dumnezeu și mulțumiri până la cer enoriașilor bisericii ortodoxe din Mirceștii Noi de Vrancea păstoriți de vrednicul părinte Marcu Radu Laurențiu care au trimis o importantă sumă de bani în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) sau în Pay Pal (mihaitirnoveanu16@gmail.com) pentru costumele naționale destinate celor 39 de copii din Ozun, jud.Covasna.

Așa cum i-am și scris părintelui, faptul că oamenii dintr-un sat din Vrancea își rup din bugetul propriu pentru ca românașii din Ozun să poată crește înveșmântați în mantia Neamului dovedește că în ciuda tuturor agresiunilor, poporul român are conștiință de Neam și resurse sufletești inimaginabile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Firele de Duh nu sunt rupte, îi unesc pe românii din toate colțurile țării și din diaspora făcându-i să reziste în fața tăvălugului internaționalist, în fața forțelor ce tind să dezintegreze identitatea națională, uniunea de sânge și credință.

Toate acțiunile noastre din ultimii ani au arătat acest lucru, căci fără sprijinul decisiv al românilor de pretutindeni nu am fi putut realiza nimic. Acestor oameni minunați li se datorează TOTUL.

Sărut mâna părinte Laurențiu, vă mulțumesc din tot sufletul frați ai mei din Mirceștii Noi, te îmbrățisez sora mea Tanta Stan care ne-ai dus gândul nostru în satul tău de poveste. Dumnezeu să vă dea la toți răsplată de sănătate și fericire!

Așadar mergem mai departe. No, hai!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info