RSS

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva…

(VIDEO) IAȘI: Manife…

Cartea scrisă de Iohannis, "Pas …

Cartea scrisă de Ioh…

"Preamarele" târgului nost', Pir…

"Preamarele" târgulu…

(VIDEO) Senatoarea Diana Iovanov…

(VIDEO) Senatoarea D…

Aprecierile UJIR pentru misiunea…

  Privind cu îngrijor…

Evacuare eșuată la Carei! Mascaț…

   Astăzi, de la ora …

Copilărie fără pornografie. 100.…

  Grupul de inițiativ…

Comisia Europeană cere lămuriri …

  Comisia Europeană a…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale

Print Friendly, PDF & Email

Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale. Iubesc poporul român!

Așadar românii decid: acțiunile pe Calea Neamului merg mai departe. Slavă Lui Dumnezeu și mulțumiri până la cer enoriașilor bisericii ortodoxe din Mirceștii Noi de Vrancea păstoriți de vrednicul părinte Marcu Radu Laurențiu care au trimis o importantă sumă de bani în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) sau în Pay Pal (mihaitirnoveanu16@gmail.com) pentru costumele naționale destinate celor 39 de copii din Ozun, jud.Covasna.

Așa cum i-am și scris părintelui, faptul că oamenii dintr-un sat din Vrancea își rup din bugetul propriu pentru ca românașii din Ozun să poată crește înveșmântați în mantia Neamului dovedește că în ciuda tuturor agresiunilor, poporul român are conștiință de Neam și resurse sufletești inimaginabile.

Firele de Duh nu sunt rupte, îi unesc pe românii din toate colțurile țării și din diaspora făcându-i să reziste în fața tăvălugului internaționalist, în fața forțelor ce tind să dezintegreze identitatea națională, uniunea de sânge și credință.

Toate acțiunile noastre din ultimii ani au arătat acest lucru, căci fără sprijinul decisiv al românilor de pretutindeni nu am fi putut realiza nimic. Acestor oameni minunați li se datorează TOTUL.

Sărut mâna părinte Laurențiu, vă mulțumesc din tot sufletul frați ai mei din Mirceștii Noi, te îmbrățisez sora mea Tanta Stan care ne-ai dus gândul nostru în satul tău de poveste. Dumnezeu să vă dea la toți răsplată de sănătate și fericire!

Așadar mergem mai departe. No, hai!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info