RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Laurian Stanchescu: “Liviu Dragnea, ai mințit în fața moților și în fața mormântului Crăișorului!”

Print Friendly, PDF & Email

Liviu Dragnea, ai mințit în fața moților și în fața mormântului Crăișorului!

Ai promis la Țebea că vei prelua proiectele deja înregistrate la Camera Deputaților din 20 Iulie 2017, Mihai Viteazul și Horea, Cloșca și Crișan, “Martiri și Eroi ai Națiunii Române”.

Ai promis în fața moților, a presei, ai promis în fața mormântului lui Avram Iancu, nepotul lui Horea. Mi-ai spus să vin la tine, să vorbesc și cu parlamentarii tăi. Am venit, parlamentarii tăi mint cu nerușinare, alții se ascund de mine, tu ești de negăsit.

Chiar este nevoie să mă bat cu jandarmii tăi în fața sediului PSD, a Guvernului, a Parlamentului ca să te ții de promisiune? Liviu Dragnea, văd că onoarea nu este acceptată ca dialog, mă obligi să redevin “golanul” veteran din Piața Universității!

Luni, voi fi “golanul” din fața sediului PSD, poți trimite acolo tot Ministerul de Interne, nu ești instanța morală a românismului!

Laurian Stanchescu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline