libris.ro

Pe 10 octombrie la IAŞI va avea loc conferinƫa „O mărturie americană despre libertatea de conștiinta”

Pe 10 octombrie la IAŞI va avea loc conferinƫa „O mărturie americană despre libertatea de conștiinta”

Pe 10 octombrie la IAŞI va avea loc conferinƫa „O mărturie americană despre libertatea de conștiinta”.

In sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din IASI va avea loc marti, 10 octombrie 2017, de la ora 18:00, conferinƫa intitulata „O mărturie americană despre libertatea de conștiinta”, un eveniment organizat de catre Comitetul de inițiativă cetățenească si Coaliția pentru Familie platforma civică “Ȋmpreună”.

 Comitetul de inițiativă cetățenească, Coaliția pentru Familie și platforma civică “Ȋmpreună” vă invită la conferinƫa “ O mărturie americană despre libertatea de conștiință”, având ca invitaƫi din Statele Unite ale Americii pe Kim Davis şi Harry Miheț.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Funcționar în Rowan County, Kim Davis a fost obligată să încheie căsătorii între persoane de același sex, deși acest lucru era în contradicție cu propriile convingeri religioase, iar refuzul a dus la încarcerarea ei.

Mărturia lui Kim este unică și puternică. Petrecând 6 zile în inchisoare în S.U.A. pentru refuzul de a elibera certificate de „căsătorie” între cupluri de același sex, Kim a cunoscut și a „beneficiat” personal de „toleranța” celor care predică toleranța. Kim a fost gata să plătească orice preț pentru credința ei.

Harry Miheț – vicepreședinte Afaceri Juridice și Director Consiliu Litigii al Liberty Counsel, organizație internațională nonprofit de litigii, educație și politici dedicată promovării libertății religioase, sanctității vieții și familiei. Cu filiale în Florida, Virginia, Washington D.C. și în Israel, Liberty Counsel are sute de avocați în întreaga lume.
Harry a crescut în România comunistă, iar la vârsta de 12 ani a emigrat cu întreaga familie în Statele Unite, unde a obținut licențe în Științe Politice și Criminologie la Universitatea din Florida. În 2002, a absolvit magna cum laude la Duke University School of Law.
Harry s-a alăturat Liberty Counsel în 2008, fiind implicat în lupta pentru protejarea drepturilor și libertăților religioase și nu numai.

In apropierea referendumului național de modificare a art. 48, alin. 1 din Constituția României, Kim Davis și Harry Miheț vor vorbi cetățenilor români despre importanța revizuirii Constituției pentru a proteja familia și libertatea religioasa.

Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info