România, un stat sinucigaș? Cetățean al Ungariei, în Comisia pentru controlul activităților SRI care nu aprobă rapoartele unor ofițeri SRI cu privire la extremismul etnic

Din Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI face parte un cetățean al Ungariei, potrivit informației furnizate chiar de membrul UDMR Csoma Botond, într-o intervenție dintr-o emisiune de la Realitatea TV. Ce concluzie să tragem noi de aici? Că România a devenit un stat sinucigaș?

Dacă au ajuns USR-istii s-o facă pe-a “patrioții” în țara asta, atunci e grav. Ba chiar e de plâns. E dovada clară că partidele mari trădează interesele românilor. Nu e prima dată din păcate însă când aud că rapoartele unor ofițeri SRI cu privire la amenințările directe împotriva statului român nu sunt aprobate, iar cei care le-au elaborat sunt fie marginalizați, trecuți în rezervă sau chiar mai rău…

Foto: captură cdep.ro

USR: Rapoartele SRI vorbesc despre extremismul etnic din Transilvania“, scrie Ziarul de Iași

Dacă statul român îmbracă o formă tot mai antiromânească, atunci poate că e timpul de schimbare, de o reformă radicală!

Problema acesta deosebit de delicată pentru securitatea națională este semnalată și de către jurnalistul Dan Tanasă pe blogul său:

“BEZNA MINȚII. Un deputat UDMR cu cetățenie ungară, în Comisia de control a SRI”, scrie dantanasa.ro

dar și de către presa locală din Satu Mare, prin portalul de știti Buletin de Carei:

apiland.ro

“Cum este posibil ca un  parlamentar  cu dublă cetățenie să facă parte din Comisia parlamentară pentru controlul activităților SRI?

În cadrul unei emisiuni de la Realitatea Plus, Jocuri de Putere, din data de 31 mai 2020, moderată de Oreste Teodorescu, deputatul UDMR de Cluj, Csoma Botond a recunoscut că are dublă cetățenie adică a depus jurământ de credință și pentru Ungaria și pentru România.

Având în vedere că face parte din Comisia parlamentară pentru controlul activităților SRI unde are și funcția de secretar, se pune întrebarea: pentru care stat lucrează de fapt? Pentru România sau pentru Ungaria?

Și ne mai mirăm că rapoartele SRI despre extremismul maghiar din Transilvania  nu sunt aprobate!“, a scris Buletin de Carei


Articole asemănătoare:


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]