Românii si bulgarii fac front comun impotriva imigratiei ilegale!

Românii si bulgarii fac front comun impotriva imigratiei ilegale!, Foto: Facebook.com

Românii si bulgarii fac front comun impotriva imigratiei ilegale!

Dupa ce au vazut exemplul justitiarilor din Bulgaria care lupta impotriva imigratiei ilegale care ia cu asalt granitele Europei in ultima vreme, cativa romani s-au deplasat in tara vecina cu scopul de a face front comun cu bulgarii pentru apararea frontierelor comunitatii europene.

Catalin Berenghi si fostul sportiv Călin Mărincuş se numara printre cei care s-au deplasat in Bulgaria unde au participat la cateva exercitii comune cu bulgarii prin padurile din apropierea frontierei Bulgeriei cu Turcia.

Românii si bulgarii fac front comun impotriva imigratiei ilegale!

[alert-warning]Cititi si: De ce nu se duc migrantii in Bulgaria? Simplu! In afara de graniceri si politie, exista justițiari care ii vaneaza pe imigrantii ilegali[/alert-warning] [alert-success]„Romanii si bulgarii fac front comun pentru apararea frontierelor comunitatii europene!!!

Ne luptam pentru valorile morale, obiceiurile, cultura, religia si pastrarea identitatii nationale!

Vrem sa ramana asa cum le avem de la strabunii nostri!!
Este un pas mic, dar impreuna vom incepe sa stopam aceasta invazie a falsilor refugiati!!!

P.S.: padurile Bulgariei, in apropierea frontierei, sunt pline de conserve fabricate in Turcia.”, a scris Catalin Berenghi intr-o postare de pe contul sau de Facebook[/alert-success]

De ce nu se duc migrantii in Bulgaria? Simplu! In afara de graniceri si politie, exista justițiari care ii vaneaza pe imigrantii ilegali.

Pe langa faptul ca presedintele Bulgariei nu a avut imprudenta  presedintelui din Romania sa declare ca va primi oricat de multi imigranti si asa zisi refugiati care vor dori sa vina in Europa, iar institutiile de forta bulgare sprijina actiunile fortelor de ordine de la frontierele tarii sau de prin orasele Bulgariei, pentru a lua masurile care se impun impotriva imigratiei ilegale si impotriva trecerii ilegale a frontierei de catre persoane care nu pot fi identificate, in Bulgaria mai exista un motiv pentru care migrantii nu vor sa ajunga: exista grupuri de justițiari organizate in niste adevarate brigazi paramilitare, care ii vaneaza pe imigrantii ilegali.

Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns