libris.ro

„Vine capra la cârlig!”

„Vine capra la cârlig!”

Zăngănitul Cătușelor. Organizația Mafiotă DNA se Prăbușește.  Frica duce la disperarea care naște turbare.

Asistăm de ieri de dimineață la niște replici de necrezut ale DNA. Confruntați cu cel mai mare scandal de până acum, care devoalează cu dovezi că DNA este o Organizație Mafiotă, condusă de o căpățână mafiotă, pe numele ei Laura Codruța Koveși, cu locotenenți care execută orbește ordinele ei în toată țara, că-i chemă Onea, Portocală, Uncheșelu, Man, etc, ptr că sunt mulți, dacă pui Brașovul, Craiova, etc.

Ca orice organizație Mafiotă, Locotenenții au executat orbește ordinele. Auzeam de o procuroare care zilele trecute a amenințat o persoană că dacă nu scrie după dictare ce-i ordonă ea va da soțului pozele ei cu amantul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O să vorbim pe larg despre acest caz:

„- Oprește camera! Dacă nu scrii ce-ți spun eu, uită-te la pozele astea, le trimit lu’ bărbatu-to!” Și camera de înregistrare s-a oprit, iar femeia a scris, nenorocind un om…

Când toate acestea vor ieși la iveală în toată țara, n-o să mai fie loc în camerele de arest de procurorii- mafioți, în frunte cu Căpățâna Koveși, care va fi confruntată cu acuzații pe lângă care afirmațiile doamnei procuror Iorga Morar vor fi fost floricele de deschidere.

Portocală se laudă peste tot că a înregistrat-o când dădea ordine, sunt și alți procurori care s-au asigurat. Asta nu-i va exonera de Poliția Politică pe care o fac și acum, dar probabil le va ușura din pedeapsă.

"Porcuror" aflat la vanatoare de corupti
„Porcuror” aflat la vanatoare de corupti

De aproape patru ani de când devoalez fărădelegile Organizației Mafiote DNA, am tot avertizat că acest sistem mafiot nu poate funcționa mult, iar cei care l-au creat și l-au servit se vor duce la Pușcărie.

Acesta este începutul sfârșitului. Frica, disperarea, incoerența lui Onea, greșeala lui Koveși de a da un comunicat cu un Șantaj inventat de Onea care-i dicta lui Alexe după ce a auzit că Vlad Cosma va spune cum lucrează, a făcut ca Onea să o denunțe pe Koveși în direct, iar Căpățâna Mafio’ată să prezinte într-un comunicat de presă înregistrări dintr-un dosar.

Veți afla și care sunt politicienii băgați până-n gât în afacerea Mafiotă DNA și, pe timp ce se va destructura, veți înțelege grozăviile unui Stat Paralel Mafiot, și de ce unii sunt disperați să-l apere.

Căderea Statului Mafiot în frunte cu Organizația Mafiotă DNA, va însemna cu adevărat reformarea Clasei Politice din România, pentru că DNA a fost înființată de Străini, susținută în mod special de americani în urma unui târg despre care o să vorbesc cât de curând.

De aici și disperarea lui Hanss Klemm, care se duce cu noapte-an cap, șantajat de Koveși să o apere. Iar domnului ambasador al SUA, căruia îi transmit să urmărească cu atenție pozițiile mele publice, ca și protejatei lui, căpățâna mafiei DNA, îi spun că în Oltenia există o expresie superbă, pe care am auzit-o la Băilești prima dată și care, ca multe altele, arată geniul poporului român: „Vine capra la cârlig!”

Gelu Visan

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info