Ceva tare mai este putred, dar nu in Danemarca, ci in Suedia

Ceva tare mai este putred, dar nu in Danemarca, ci in Suedia

Ceva tare mai este putred, dar nu in Danemarca, ci in Suedia

Print Friendly, PDF & Email

Ceva tare mai este putred, dar nu in Danemarca, ci in Suedia

Cu toate ca dupa Germania al doilea rai european al imigrantilor / refugiatilor este propovaduit a fi reprezentat de Suedia, o tara in care imbecilitatea ideologica a unora dintre politicieni afecteaza din ce in ce mai semnificativ viata de zi cu zi a propriilor cetateni, cateva stiri controversate vin in ultima vreme tocmai din aceasta tara scandinava.

In vreme ce aceasta tara se umple de valuri nesfarsite de asa zisi refugiati sau azilanti care abuzeaza in multe cazuri de serviciile de asistenta sociala ale acestei tari nordice, autoritatile suedeze decid sa deporteze anumite persoane dupa niste criterii absolut ciudate.

Ceva tare mai este putred, dar nu in Danemarca, ci in Suedia

“Porcaria e ca Suedia (tara care s-a declarat raiul azilantilor) ii deporteaza. O actrita iraniana, care a vazut cu ochii ei in tara sa o femeie omorata cu pietre, a decis sa plece, sa ceara azil in Suedia si sa se converteasca la crestinism. Acum va fi deportata, desi se stie ca in tara ei de origine o asteapta moartea pentru apostazie.

Autoritatile suedeze spun sec ca a fost alegerea sa sa se converteasca, prin urmare ce o asteapta in tara de bastina e problema ei, prin asta incalcand insasi acordul international de protejare a azilantilor a caror viata e in real pericol in tara din care au plecat. In situatia ei mai sunt aprox. 1000 de fosti musulmani care s-au convertit la crestinism.

Urmariti si filmul din link si ce relateaza procurorul suedez care asista juridic pe cei amintiti, pentru a se evita deportarea. Practic el spune ca autoritatilor suedeze nu le pasa, respectivii sunt niste numere, iar ei promitand un numar mai mare de deportari ale imigrantilor, le e totuna pe cine deporteaza. Dar sa fie oare coincidenta ca e vorba de atatia crestinati, apostati, pe care ii asteapta ce e mai rau in tara natala?”, scrie Sorin Turle intr-un comentariu pe ioncoja.ro

O alta decizie controversata de deportare facuta de autoritatile suedeze este luata impotriva unor antreprenori care-si scad propriile lor salarii intr-un efort de a-si salva propriile afaceri / firme. Totusi, intre unii azilanti care paraziteaza pana la cote aberante serviciile de asistenta sociala, neplacandu-le in mod deosebit sa aiba un loc de munca, insa care au niste “familii largite” cu care ar putea infiinta peste noapte chiar si niste mici noi localitati, si niste antreprenori care fac eforturi sa construiasca sau sa produca ceva, sa aduca niste beneficii societatii, autoritatile suedeze ii aleg mai degraba pe cei care stau in carca sistemului social?

“Tot Suedia deporteaza antreprenori care isi dezvolta firmele si chiar fac sacrificii, reducandu-si retributia proprie, de presedinte a firmei, pentru a obtine ceva mai multa lichiditate pentru extindere.
De ce n-or fi mai potriviti cei care incarca sistemul social si profita de welfare, ori pe cei ce savarsesc infractiuni….mister.”, mai adauga Sorin Turle

Social Links