RSS

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

Victimele torționarilor care au …

Oscrisoare în exclus…

Fostul deținut politic, Vasile A…

Afost condamnat în 1…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Se munceste intens la excluderea PSD din rândul socialiștilor europeni! Încercare de dresaj politic și ideologic din exterior?

Print Friendly, PDF & Email

Se munceste intens la excluderea PSD din rândul socialiștilor europeni! Încercare de dresaj politic și ideologic din exterior? Danemarca și Suedia, vârfurile de lance folosite pentru a cere excluderea PSD din PES.

Fără să fii mare fan al politicilor sociale și tot îți este limpede că toate aceste presiuni pe care le fac unii atât din țară, cât și din afară, prin intermediul unor deja arhicunoscute ambasade și organizații neguvernamentale cu influență la nivel extern, sunt menite să constituie un fel de formă de control de la distanță al politicii interne din România, un soi de încercare de dresaj politic și ideologic al scenei politice mioritice de către niște actori din exteriorul țării noastre.

Avem așadar de a face cu niște unelte de la nivel intern, sau unele propulsate din România direct în Parlamentul European, care reprezintă doar avatarurile sau interfața unor interese externe pe teritoriul țării noastre. Ce fel de interese? Din cele mai diverse: geopolitice, economice, ideologice, geostrategice, etc.

Și mai curios este faptul că acest demers se bucură de o atenție deosebită din partea așa zisei prese “de dreapta” din România, în frunte cu UM-urile de la Hotnews, Ziare punct com, Digi24, G4media, Revista22 & comp., toate aceste guri de propagandă publicând un număr impresionant de articole pe acest subiect numai în ultimele câteva săptămâni.

Și mai curios este faptul că acest demers se bucură de o atenție deosebită din partea așa zisei prese "de dreapta" din România în frunte cu UM-urile de la Hotnews, Ziare punct com, Digi24, G4media, Revista22 & comp., toate aceste guri de propagandă publicând un număr impresionant de articole pe acest subiect numai în ultimele câteva săptămâni.

Și mai curios este faptul că acest demers se bucură de o atenție deosebită din partea așa zisei prese “de dreapta” din România în frunte cu UM-urile de la Hotnews, Ziare punct com, Digi24, G4media, Revista22 & comp., toate aceste guri de propagandă publicând un număr impresionant de articole pe acest subiect numai în ultimele câteva săptămâni.

Există așadar un foarte mare interes atât intern cât și extern, de a pune presiune nu atât pe PSD ca partid cu orientare social democrată, cât mai ales pe guvernarea din România, oricare ar fi ea și orice culoare politică ar avea aceasta.

Socialiștii din Danemarca s-au desprins din partidul comunist danez, iar acum încearcă “democratizarea” de la distanță a Romaniei? Curată ironie!? Cum poate fi calificată această imixtiune din partea unor alte state în politica internă a României? Oficial, gurile de propagandă ale diverselor DE-servicii ne spun că românii din Danemarca ar fi solicitat social-democraților danezi să propună excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni si Grupul Parlamentar al Socialistilor Europeni.

Dorința verii în 2018 pentru opoziție: excluderea PSD din PES

Dorința verii în 2018 pentru opoziție: excluderea PSD din PES, Foto: captura facebook

Social democrații din Suedia nu sunt continuatorii oficiali ai fostului partid comunist suedez, însă prin ideologie și politicile pe care le implementează se apropie destul de mult de marxismul și orientarea internațional comunistă a predecesorilor lor, iar asta este din păcate extrem de vizibil în Suedia, o țară măcinată acum de uriașe probleme cu imigranții și întoarsă cu totul pe dos din foarte multe puncte de vedere.

După ce a fost inițiată o petiție prin care se cere excluderea PSD din grupul socialiștilor europeni, mașina uriașă de propagandă binecunoscută deja multora dintre români, a rostogolit la nesfârșit această petiție pe numeroase platforme și canale de comunicare, pe rețele sociale, a tradus petiția în mai multe limbi, a dat ghes formațiunilor social democrate din mai multe țări europene să întreprindă acțiuni împotriva social democraților din România, îmbrobodindu-i cu veșnica marotă: corupția, “abuzurile” împotriva protestelor de stradă (n.r. or fi pomenit pe undeva că acestea au fost proteste ilegale?) și faptul că PSD ar fi un partid “antieuropean”.

Și pentru că tot a devenit un trend al sezonului, s-a trezit aparent inexplicabil și șefa liberalilor din Austria să ceară excluderea formațiunii politice a lui Tăriceanu din grupul ALDE. Coincidențe? Noi nu prea mai credem în coincidențe.

Pentru orice acțiune din exterior, însă care poate avea consecințe în România, de fiecare dată trebuie să ne întrebăm: “Qui prodest?”. Nu trebuie să fii PSD-ist sau fan ALDE pentru a-ți pune aceste întrebări. Cine are interesul ca în România să avem o clasă politică dresată în așa fel încât să se afle sub control extern?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info