libris.ro

O dovada de mare curaj sa faci in vremurile noastre o asemenea declaratie politica: un politician român apara familia traditionala

O dovada de mare curaj sa faci in vremurile noastre o asemenea declaratie politica: un politician român apara familia traditionala

O dovada de mare curaj sa faci in vremurile noastre o asemenea declaratie politica: un politician român apara familia traditionala

Dupa declaratia curajoasa facuta cu ceva timp in urma la Piatra Neamţ, senatorul Titus Corlăţean, fost ministru al Afacerilor Externe si fost ministrul al Justitiei, ramane consecvent in ceea ce priveste pozitia sa fata de cum este astazi privita din punct de vedere institutional in România familia naturala, familia traditionala.

Intr-un clip video postat pe retelele de socializare,  senatorul Titus Corlăţean isi exprima opinia si sprijinul sau pentru initiativa de modificare a Constitutiei pentru a introduce in legea fundamentala a tarii obligatia statului de a recunoaste si de a sprijini familia formata din uniunea dintre un barbat si o femeie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cititi si: Declaratie curajoasa a unui senator român: „EU REFUZ SĂ LEGALIZEZ PĂCATUL ÎN ROMÂNIA!”

O dovada de mare curaj sa faci in vremurile noastre o asemenea declaratie politica: un politician român apara familia traditionala

„Traim intr-o Românie paradoxala. România de astazi este tara membra a UE, a Aliantei Nordatlantice, este o tara in care nivelul de trai de astazi este incomparabil mai mare decat cel pe care tara il cunostea acum douazeci de ani. Mult mai multe masini noi, luxoase, case, apartamente, haine noi, si cu toate astea lumea nu este neaparat mai fericita.

Societatea de astazi, cea romaneasca, face parte dintr-o societate europeana in care se intampla foarte multe lucruri, si constatam, si asta este partea negativa a acestui fenomen de integrare europeana, faptul ca societatea de astazi cunoaste mai putina stabilitate, mai putina coeziune si solidaritate intre oameni.

Faptul ca familia asa cum o cunoastem noi in sensul sau natural, traditional, familia formata din barbat si femeie cu copiii pe care Dumnezeu i-a binecuvantat pe acesti oameni, aceasta familie este lovita din toate partile, este supusa la tot felul de constrangeri, si vedem tot mai multa dezagregare sociala.

Si asta este motivul pentru care batalia pentru a promova referendum pentru revizuirea Constitutiei protectiei familiei fundamentata pe casatoria dintre un barbat si o femeie este o batalie extrem de importanta.

Avem in fata inca obstacole, si le cunoastem. Nu toata lumea este fericita atunci cand vorbim de familia naturala, familia traditionala. Aceasta este o batalie care trebuie castigata, pentru ca un eventual esec ar insemna ca alte modele „europene”, care reprezinta in clipa de fata si o forma de presiune exterioara României, ma refer la legiferarea unei casatorii intre persoane de acelasi sex, ar putea sa devina o realitate in România. Este foarte important sa introducem in Constitutie, care este legea fundamentala a acestei tari, obligatia statului de a recunoaste si de a sprijini familia formata din barbat si femeie.

Altfel, vom continua un proces pe care l-am vazut in ultimii 28 de ani, dupa revolutia româna, de dezagregare sociala. Fiecare dintre noi, cei care avem credinta, (…) trebuie sa ne asumam cu mult mai mult curaj credinta noastra, credinta in valorile morale crestine, credinta in familia naturala si impreuna sunt convins ca putem sa facem mult mai mult, putem avea in continuare crestere economica, cresterea bunastarii.

Ce vor valora toate acestea daca nu vom sti noi si copiii nostri sa continuam cu incapatanare intr-o lume complicata sa urmam calea binelui. Asta este calea pe care si eu o sustin, calea binelui si a dragostei.”, a spus Titus Corlăţean in mesajul sau video

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info