RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Unde sunt marii bărbați de stat ai României? Maria Grapini e singura care se ia de piept cu liderii europeni ce privesc România ca pe o țară de mâna a doua?

Print Friendly, PDF & Email

Unde sunt marii bărbați de stat ai României? Maria Grapini e singura care se ia de piept cu liderii europeni ce privesc România ca pe o țară de mâna a doua?

Ceea ce le părea multora dintre contestatarii săi doar un simplu accident sau un exercițiu de populism în cazul eurodeputatei Maria Grapini, după replica deosebit de dură a acesteia pentru președintele Franței, Emmanuel Macron, iată că se dovedește mai nou a nu fi chiar un simplu accident, ci chiar este urmată o linie politică foarte clară, de apărare a intereselor României în Parlamentul European.

După președintele francez Emmanuel Macron, a venit rândul premierului Belgiei, Charles Michel, de a fi criticat de către eurodeputatul român Maria Grapini. Standardul dublu aplicat României și altor țări din estul și din centrul Europei sub diferite pretexte, a fost reclamat de către Maria Grapini, aceasta dând ca exemplu și neprimirea României în Schengen, cu toate că țara noastră a îndeplinit toate condițiile impuse de UE, specificând că se simte mai în siguranță în România decât în Belgia, o țară afectată masiv în ultima vreme de atentate și violențe.

“În momentul în care domnul președinte Juncker v-a rugat să dați cetățenie cetățenilor britanici, ați răspuns foarte prompt și vă apreciez, că trebuie să gândiți jurisprudența din statul dumneavoastră.

Atunci vă întreb: în Consiliu veți vota acea condiționalitate nouă, legată de statul de drept? Și doi, veți vota tăierea fondurilor la coeziune și la politica agricolă comună?

Domnule prim-ministru, ultima întrebare sună astfel: mă simt mai sigură în țara mea, România, care, din păcate, nu este în Schengen, decât în țara dumneavoastră, în care știți ce s-a întâmplat…

Veți vota intrarea României în Schengen?”, i-a transmis Maria Grapini lui Charles MichelSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info