libris.ro

Unde sunt marii bărbați de stat ai României? Maria Grapini e singura care se ia de piept cu liderii europeni ce privesc România ca pe o țară de mâna a doua?

Unde sunt marii bărbați de stat ai României? Maria Grapini e singura care se ia de piept cu liderii europeni ce privesc România ca pe o țară de mâna a doua?

Unde sunt marii bărbați de stat ai României? Maria Grapini e singura care se ia de piept cu liderii europeni ce privesc România ca pe o țară de mâna a doua?

Ceea ce le părea multora dintre contestatarii săi doar un simplu accident sau un exercițiu de populism în cazul eurodeputatei Maria Grapini, după replica deosebit de dură a acesteia pentru președintele Franței, Emmanuel Macron, iată că se dovedește mai nou a nu fi chiar un simplu accident, ci chiar este urmată o linie politică foarte clară, de apărare a intereselor României în Parlamentul European.

După președintele francez Emmanuel Macron, a venit rândul premierului Belgiei, Charles Michel, de a fi criticat de către eurodeputatul român Maria Grapini. Standardul dublu aplicat României și altor țări din estul și din centrul Europei sub diferite pretexte, a fost reclamat de către Maria Grapini, aceasta dând ca exemplu și neprimirea României în Schengen, cu toate că țara noastră a îndeplinit toate condițiile impuse de UE, specificând că se simte mai în siguranță în România decât în Belgia, o țară afectată masiv în ultima vreme de atentate și violențe.

“În momentul în care domnul președinte Juncker v-a rugat să dați cetățenie cetățenilor britanici, ați răspuns foarte prompt și vă apreciez, că trebuie să gândiți jurisprudența din statul dumneavoastră.

Atunci vă întreb: în Consiliu veți vota acea condiționalitate nouă, legată de statul de drept? Și doi, veți vota tăierea fondurilor la coeziune și la politica agricolă comună?

Domnule prim-ministru, ultima întrebare sună astfel: mă simt mai sigură în țara mea, România, care, din păcate, nu este în Schengen, decât în țara dumneavoastră, în care știți ce s-a întâmplat…

Veți vota intrarea României în Schengen?”, i-a transmis Maria Grapini lui Charles Michel

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info