RSS

În România se tot reiau alegeril…

În România se tot re…

Minunata lume nouă

Viața din România de…

Din categoria liberalism sinistr…

După perla PSD-istul…

Sub pretextul pandemiei, Csaba B…

Csaba Borboly s-a ad…

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “Doi maimuțoi – șefi de partide – Orban și Cioloș, îi cer Presedintelui sa nu respecte Decizia CCR!”

Print Friendly, PDF & Email

Aurelian Pavelescu: “Doi maimuțoi – șefi de partide – Orban și Cioloș, îi cer Presedintelui sa nu respecte Decizia CCR!”

Președintele PNȚCD este revoltat de acțiunile statului paralel din România din ultima vreme, acuzând lipsa de onoare și scrupule, împotriva României!“.

Într-o postare de pe o rețea de socializare, Aurelian Pavelescu face referire la anumite personaje de pe scena politică românească care sprijină propaganda statului paralel, alăturându-se manipulatorilor din presă și din alte medii de manipulare a opiniei publice care în mai puțin de o săptamână … au reușit, pentru o bună parte a populației, să facă din alb negru, din drept nedrept, din noapte zi.

“Statul paralel: lipsa de onoare și scrupule, împotriva României!

Klaus Iohannis a recunoscut autoritatea Curții Constitutionale! Acum o refuză… curat constituțional! Demonstrație de forță a statului paralel.

Când a respins propunerea Ministrului justiției de revocare a lui Kovesi, Klaus Iohannis știa că refuzul sau va fi atacat la Curtea Constituțională: Ministrul Toader făcuse declarația în mod explicit.

După refuzul recuzării, Primul-ministru a deschis procedura în fața CCR, solicitând constatarea conflictului constituțional. În fața Curții s-au prezentat Tudorel Toader, care a susținut Cererea introductivă, și Simina Tanasescu – din partea lui Klaus Iohannis, consilier prezidențial, care a solicitat CCR respingerea. În același timp, întrebat de presa ce va face, dacă va CCR îl va obliga să o revoce pe Kovesi, Iohannis a declarat că nu-și face nicio problemă, ca E SIGUR CA CCR II VA DA DREPTATE!

Prin urmare, Klaus Iohannis nu numai că a acceptat – politic vorbind, pentru că de fapt nu avea de ales – arbitrajul CCR, dar a fost sigur că CCR VA DA O SOLUTIE DREAPTA, CONSTITUTIONALA, pe care, desigur, o va respecta.

Dar, ce să vezi? CCR NU i-a dat dreptate lui Iohannis și l-a obligat să o revoce pe Kovesi! Consecințele? Intreaga propagandă a statului paralel, susținător al lui Iohannis, a tăbărât pe Curtea Constituțională să o distrugă pur și simplu – vorbind de credibilitate. În mai puțin de o săptămână toate slugile statului paralel au reușit, pentru o bună parte a populației, să facă din alb negru, din drept nedrept, din noapte zi. O DEMONSTRATIE DE FORTA ULUITOARE, chiar și în situația în care lucrurile sunt clare: o Decizie a CCR trebuie respectată, pur și simplu!

Îi vad pe unii, ca CT Popescu, Valentin Ionescu, Cristian Parvulescu, #Rezist, toate grupurile de la Unitatile Militare ale statului paralel (Realitatea tv si Digi24), dar și doi maimuțoi – șefi de partide – Orban și Ciolos, care ce spun? Îi cer Presedintelui să nu respecte Decizia CCR! Dacă Decizia ar fi fost alta, ce-ar fi spus? Evident, ce bună este CCR, iar Tudorel Toader cât de criminal a fost că a vrut să se atingă de Kovesi! Ce mizerabili! Fără niciun fel de onoare, rațiune, decență.

Repet, Iohannis a acceptat autoritatea CCR, fiind sigur că va câștiga, dacă a pierdut, atunci CCR trebuie distrusă, denigrată, populația instigată impotriva Curții. D-le Ioannis, semnați Decretul solicitat de CCR, pentru a evita un război murdar, din care nu aveți cum să ieșiți învingător, dar care va prelungi până la extenuare războiul împotriva României!”,a scris Aurelian Pavelescu pe contul sau de facebook


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info