libris.ro

Fiți alături de Asociația Calea Neamului ce are ca obiectiv principal întărirea identității românești în județele Covasna si Harghita

Fiți alături de Asociația Calea Neamului ce are ca obiectiv principal întărirea identității românești în județele Covasna si Harghita

Asociația Calea Neamului ce are ca obiectiv principal întărirea identității românești în județele Covasna si Harghita, poate fi sprijinită prin orice contribuție trimisă în cont BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului.

Avem numai în luna iunie trei actiuni în pregătire ce presupun deplasări de oameni cu logistica aferentă. Vom parcurge în intervalul 16-29 iunie 2000 de km. Orice sprijin ne este de mare folos. Pentru aceste acțiuni, dar si pentru cele viitoare, ne-ar fi deasemenea de mare utilitate donația unui microbuz cu cât mai multe locuri, in stare sigură de functionare.

Toți cei care suntem implicați în mod direct în organizarea actiunilor alocăm resurse de timp si financiare personale pentru reusita lor, dar suntem oameni simpli, fără averi. Nu ne plângem, Doamne ferește, suntem mulțumiți cu cât ne-a dat Dumnezeu, dar de unii singuri nu putem izbândi în demersurile noastre.

Organizațiile care merg pe drumul Neamului Românesc le puteti număra pe degetele de la o mână. Pe celelalte însă, care actionează constant de 28 de ani împotriva României, v-ar lua ceva timp să le enumerați. Toate acestea au finantări uriașe, au la îndemână resurse nelimitate de a lovi în poporul român, de a organiza ștergerea identității noastre naționale, de a ucide memoria martirilor si eroilor Neamului Românesc; resurse nelimitate de a vă face să cădeți în deznădejde prin propaganda pe care o dezlănțuie prin toate canalele presei aservite.

Vor să vă facă să credeți că nimic nu mai e de făcut, că țara oricum a încăput pe mâna străinilor si că nu se mai poate elibera. Dar noi vă spunem că încă nu este totul pierdut, că încă avem pentru ce lupta, că încă în această țară există români care nu au renunțat la un ideal. Fiți alături de aceștia, fiti voi înșivă acesti români!

Pentru toți acei care Cred, atât mai spun: Doamne ajută!

Sursa: Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info