RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “Preluarea bogățiilor țării este foarte strânsă de deținătorii cătușelor!”

Print Friendly, PDF & Email

Aurelian Pavelescu: “Preluarea bogățiilor țării este foarte strânsă de deținătorii cătușelor!”

Se aliniază tot mai multe voci din societatea românească împotriva jefuirii resurselor României, unii prinzând curaj după revocarea Codruței Koveși de la DNA, iar alții păstrându-și în continuare poziția tranșantă cu privire la modul în care este pusă de cele mai multe ori țara și resursele ei aproape necondiționat la dispoziția celor din afară.

Una dintre aceste voci este și cea a lui Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, care reafirmă că “PNȚCD s-a pozitionat clar, in chestiunea Justitiei, impotriva abuzurilor, a Protocoalelor secrete care au transformat statul roman in politie politica.”

“PNTCD s-a poziționat clar, în chestiunea Justiției, ]mpotriva abuzurilor, a Protocoalelor secrete care au transformat statul român în poliție politică. (…)

Putea PNȚCD, cu siguranță cel mai onest dintre toate partidele de dupa 1990, să se folosească el de așa-zisa “luptă împotriva corupției”, mult mai legitim decât PNL, și să danseze cu #Rezist? Putea! Ei, bine, nu! Pentru că adevărul este mai presus.

Dar în chestiunea Gazelor din Marea Neagră? Deloc întamplator: PNȚCD consideră că statul român trebuie să facă tot ce-i stă în puteri să-și maximizeze câștigul, legea PSD votată în Camera fiind insuficientă, sub standardele legislației altor state care dețin astfel de bogății! PNL – de partea “investitorilor străini”, adică să dăm totul de-a gratis, împreuna cu USR, PMP, Cioloș și ai săi, coordonați de bastanul Iohannis!

Cele doua teme, a justiției și gazelor din Marea Neagră, sunt, de fapt, aceeași temă. Cine stătea în spatele Codruței Kovesi, în afara de #rezist, Iohannis și ai lui, dacă nu TOT “investitorii străini” și ai lor delegați, ambasadorii? Aaaaa, păi, spune așa, frate! Preluarea bogățiilor țării este foarte strânsa de deținătorii cătușelor! Cine se opune, hop că vin DNA și cătușele, cam așa suna problema: imediat sunt transformați în penali, iar poporul “indignat” – un cuvânt foarte plăcut lui Iohannis – sare în strada să apere… justiția! Iar, pe la spate, vin să facă dreptate “investitorii străini” care iau de-a gratis! Buuuună afacere, nu vi se pare?”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebookSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info