libris.ro

Ambasada SUA la București are alergie la portretul lui Trump? Deci, despre ce vorbim?

Ceea ce se ni se înfățișează la prima vedere s-ar putea să nu fie mereu întreg adevărul, ci să mai existe ceva și dincolo de imaginea care ni se prezintă. Asta pare să fie și cazul Ambasadei SUA de la București, care încă de pe timpul regimului Obama se comportă mai degrabă ca misiunea diplomatică personală a lui George Soros, decât ca o adevărată ambasadă a SUA.

Și asta nu o spunem doar noi, est-europenii, ci iată mai nou că o spun cu mult năduf chiar și americanii. Într-un clip video postat pe internet, fostul consilier al lui Trump, Roger Stone, face niște dezvăluiri absolut cutremurătoare cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise de la ambasada SUA la București.

„Am vizitat România, după cum știți, cu câteva luni în urmă, pentru a mă întâlni cu adversarii statului paralel (n.r. deep state) de acolo. Este important de știut că serviciile de informații din România, care sunt denumite pe plan local ca fiind serviciile secrete, și întregul lor aparat anti-corupție, sunt în mare parte și în mod substanțial controlate de George Soros și de aliații săi. Ambasada SUA din București este controlată de George Soros. Am văzut cu proprii mei ochi că ei au refuzat să afișeze portretul oficial al președintelui SUA în ambasada SUA de la București. Serviciile secrete românești sunt omoloage cu statul nostru paralelel…”, a declarat Roger Stone

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Trump, interzis la Ambasada SUA din Bucuresti! „, scrie national.ro

Deci, despre ce vorbim? Cine e capabil să înlăture confuzia că ambasada SUA la București reprezintă cu adevărat poziția oficială a Statelor Unite și nicidecum capriciile unui controversat miliardar cu idei năstrușnice, de mare păpușar invizibil al unor zone de pe glob? Câtă vreme ambasada SUA la București manifestă alergie la portretul oficial al președintelui SUA, noi să avem încredere că reprezentații ambasadei de la București chiar ne oferă poziția oficială a Statelor Unite?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info