libris.ro

Nici măcar gardurile de-a lungul granițelor nu protejează SUA! A fost arestat un refugiat suspectat că ar fi membru ISIS

Nici măcar gardurile de-a lungul granițelor nu protejează SUA! A fost arestat un refugiat suspectat că ar fi membru ISIS

Autoritățile din SUA au arestat un presupus membru al Statului Islamic, intrat pe teritoriul Statelor Unite ca refugiat, informeaza agenția de știri din Israel în limba română Anima News.

Arestarea lui Omar Ameen, în vârstă de 45 de ani, intrat pe teritoriul SUA ca refugiat venit din Irak, ridică mai nou uriașe semne de întrebare cu privire la eficiența procedurilor de verificare pentru solicitanții de statut de refugiat, evidențiind astfel existența unor evidente breșe care ar putea afecta deosebit de serios siguranța națională.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


La trei luni după ce un judecător din Irak a emis un mandat de arestare pe numele său pentru uciderea unui polițist irakian din orașul Rawa în momentul când membrii ISIS au luat cu asalt orașul în luna iunie a anului 2014, Omar Ameen a fost arestat în orașul american Sacramento, din statul California.

Din informațiile deținute de autoritățile irakiene, Omar Ameen ar face parte din două grupuri jihadiste, fiind unul dintre membrii grupărilor care ar fi ajutat la plasarea unor încărcături explozive prin intermediul unor diverse dispozitive improvizate.

„Ameen a ascuns apartenența sa la aceste grupuri teroriste, atunci când a cerut să obțină statutul de refugiat și mai târziu, atunci când a aplicat pentru a obține green card în SUA”, a declarat Ministerul american de Justiție, potrivit animanews.org

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info