Laurian Stănchescu: „AM INIȚIAT UN LANȚ UMAN DE SACRIFICIU LA PORȚILE ȚEBEI…! POLITICIENII SUNT INTERZIȘI LA ȚEBEA, AU DEZONORAT DESTUL MEMORIA CRĂIȘORULUI!”

Laurian Stănchescu: „AM INIȚIAT UN LANȚ UMAN DE SACRIFICIU LA PORȚILE ȚEBEI…! POLITICIENII SUNT INTERZIȘI LA ȚEBEA, AU DEZONORAT DESTUL MEMORIA CRĂIȘORULUI!”

[alert-success]

Comunicat de Presă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


pentru Jandarmeria Română București ,dar și garnizoana Deva!

AM INIȚIAT UN LANȚ UMAN DE SACRIFICIU LA PORȚILE ȚEBEI…!

POLITICIENII SUNT INTERZIȘI LA ȚEBEA, AU DEZONORAT DESTUL MEMORIA CRĂIȘORULUI!

SĂ-ȘI FACĂ CIMITIRUL LOR CU POLITICIENI EROI, AU DE UNDE SĂ ALEAGĂ ȘI UN POLITICIAN – EROU NAȚIONAL!

Vă tramsmit oficial că mă supun și urmez numai îndemnurile, învățăturile și jurămintele rostite pe semnul CRUCII de voievozii și domnitorii români care s-au jertfit și au murit pentru ființa neamului românesc. Îmi sunt legi până la moarte, am jurat de nenumărate ori la lumina lumânărilor aprinse pe mormintele acestor martiri și mucenici.

Avram Iancu, Moțul de Foc al românismului transilvan, suferă prigoana, hulirea și dezonorarea memoriei din partea unor netrebnici de politicieni, vorba lui Mihai Eminescu. Eu mă lupt de ani buni ca să convertesc haita de partide politice la o stare și o simțire națională, dar nu poți să faci aur din plumb, nu există această alchimie spirituală. Am venit la Deva și Țebea să opresc năvala gunoaielor care impietează și profanează mormântul sacru al al EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE!

Cu orice preț, prețul fiind viața mea! Nu cunoașteți puterea mea de sacrificiu, am avut un profesor cu principii de viață spartane!

Domnilor jandarmi, m-am născut cu Tricolorul, cu onoarea și cu iubirea de patrie în casă, tata a fost ofițer în Ministerul de Interne, ofițer model cu distinții pentru misiunile încheiate cu succes. M-a crescut în spiritul și pentru sacrificiul datorat națiunii române, m-a crescut în cultul valorilor naționale și a disprețului și luptei împotriva antiromânismului.

A suferit sisific pentru aceste înalte credințe și virtuți, le-am preluat eu și le trăiesc lacrimă cu lacrimă, Trăiesc pentru ele, dar pot muri pentru ele. De asta am venit în Apuseni, să apăr de lăcustele politice – mormântul și principiile VOIEVODULUI ROMÂNILOR din TRANSILVANIA, AVRAM IANCU, MOȚUL DE FOC!

nsectele politice se vor năpusti din nou peste mormântul lui Avram Iancu, în fiecare an se așază la pândă și se tăvălesc într-un delir clinic în gloria Eroului Națiunii Române, apoi se depărtează ca niște zburătoare preistorice, au sentimentul că Avram Iancu le-a iscălit o identitate istorică, un fel de liberă trece către destinul sacru al patriei române.

Nici unul dintre ei nu valorează nici cât țigara săracă fumată de virtuosul soldat românîn ultimul său război, erou credincios al unui ideal disprețuit de cei care l-au trimis în himerele morții pentru fantasmagoricele lor planuri de mărire și putere.

De anul acesta politicienii nu mai trec de porțile Țebei să jefuiască din gloria Voievodului Transilvaniei Române Cu averile lor își pot face un cimitir cu eroi politici și reședințe cu piscine, își pot crea un erou național politic cu pelerinaje zilnice de partid, acolo să le fie veșnicia.

De anul acesta Țebea este închisă pentru aceste roiuri de lilieci preistorici, Îi avertizez să nu forțeze intrarea în Pantronul sacru al Moților, suntem dispuși să murim acolo, bâlciul lor politic și de partide s-a încheiat la Țebea.

Domnilor jandarmi, tatăl meu, ofițer model, împușcat în misiuni, le ordona mereu subalternilor săi în misiuni secrete – să vă faceți datoria de soldați ai patriei române, nu și executarea misiunii dacă este împotriva cetățenilor săi – VĂ ORDON!

ONOR!

Lautian Stănchescu, scriitor și jurnalist

autorul proiectelor votate în Parlamentul României și promulgate de Președintele României!

Avram Iancu, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE!
ZIUA NAȚIONALĂ BRÂNCUȘI!

[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.