RSS

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILO…

Federația PRO VITA –…

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Plângere pe numele primarului Kiss József din Zagon

Print Friendly, PDF & Email

Plângere pe numele primarului Kiss József din Zagon

“Plângere in declanșarea unei anchete penale

Subsemnatul Mircea C. Ion
din comuna Zagon, cod 527185
domiciliat pe strada Livezii
numărul #717

Doresc ca să se autosesizeze organele de ancheta și am atașat jos în mail argumentația mea și inregistrarea video ca dovadă cu primarul Kis ce urlă la noi!

https://www.facebook.com/mihai.tirnoveanu.7/posts/1592171447593384

Primarul Kiss Jozef le cere socoteală românilor din Zagon care au participat la manifestarea din 29 iulie 2018 pentru limba română!

Membrii ansamblului folcloric Florile Zagonului și asociații au fost ,,convocați” la primărie de dl Kis spre a fi trași la răspundere pentru drumul de la București, dar si pentru faptul că i-au întâmpinat, la intrarea în comună, pe tinerii unioniști din Marșul Centenarului.

Marin Bălăcean dirijorul ansamblului a fost amenințat cu pierderea locului de muncă. (n.r. CNCD ce face? Taie frunze la câini pe bani publici?)

Înregistrarea video arată în dovadp aflat în stânga mesei ca participant convocat la intimidarea ansamblului folcloric și a românilor pe actualul director al școlii generale Zagon, adică domnul Bartos Zolt ce este de fapt o personalitate juridică cu răspundere penală.

Găsiți informații mai clare la Agenția națională de integritate din București despre primar și director aflați in afaceri și cârdașie deoarece se știu procesele și plângerile oamenilor din comuna depuse de ani de zile și expuse în ziare.

Detalii dosar – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României

Numărul dosarului:
28/64/2017
Numărul vechi al dosarului:
Data formării dosarului la ÎCCJ:
19.05.2017
Data inițială a dosarului:
12.01.2017
Materia juridică din care face parte obiectul dosarului:
Contencios administrativ şi fiscal
Secție:
Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal
Obiectul dosarului:
conflict de interese/incompatibilitate – constatate de ANI

Rog sancționarea directorului prin sesizarea parchetului de pe lângă tribunalul Sfantu Gheorghe și Ministerului Învățământului deoarece dl Bartos cu funcția lui nu avea ce căuta acolo la ședință, mai ales că ansamblul folcloric nu depinde legal de școala Zagon .

Acest director pus în scaun la influența primarului Kis, a mai fost dovedit că și-a depășit atribuțiile și foloseste școala în scop personal încât împarte bugetul cum vrea el, și la cine dorește, ca apoi să arunce vina pe consiliul profesoral și de conducere al instituției că ei răspund și au aprobat cererile sale.

Este cunoscut de toți ca având o manifestare tiranică cu vociferări la părinți, copii și dascăli.

De asta a fost chemat la ședința prezentată în filmarea atașată.

Am mărturii și de la elevi din vecini, ce au fost pedepsiți fizic și puși în genunchi de acest nou director chiar pe holul școlii sub camerele de luat vederi.”

Nota redacției: Am publicat aceste informații primite pe adresa de email a redacției abia după câteva zile, după ce am verificat dacă se confirmă cele relatate de autorul acestei sesizări. Nu este de altfel pentru prima dată când primarul din Zagon are astfel de ieșiri la adresa etnicilor români, însă de această dată totul a rămas imortalizat și pe o filmare făcută în timp ce făcea presiuni la adresa românilor pentru că aceștia au participat la o acțiune civică pentru apărarea drepturilor cetățenești și a identității românești.

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Switch to mobile version