Plângere pe numele primarului Kiss József din Zagon

Plângere pe numele primarului Kiss József din Zagon

“Plângere in declanșarea unei anchete penale

Subsemnatul Mircea C. Ion
din comuna Zagon, cod 527185
domiciliat pe strada Livezii
numărul #717

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Doresc ca să se autosesizeze organele de ancheta și am atașat jos în mail argumentația mea și inregistrarea video ca dovadă cu primarul Kis ce urlă la noi!

https://www.facebook.com/mihai.tirnoveanu.7/posts/1592171447593384

Primarul Kiss Jozef le cere socoteală românilor din Zagon care au participat la manifestarea din 29 iulie 2018 pentru limba română!

Membrii ansamblului folcloric Florile Zagonului și asociații au fost ,,convocați” la primărie de dl Kis spre a fi trași la răspundere pentru drumul de la București, dar si pentru faptul că i-au întâmpinat, la intrarea în comună, pe tinerii unioniști din Marșul Centenarului.

Marin Bălăcean dirijorul ansamblului a fost amenințat cu pierderea locului de muncă. (n.r. CNCD ce face? Taie frunze la câini pe bani publici?)

Înregistrarea video arată în dovadp aflat în stânga mesei ca participant convocat la intimidarea ansamblului folcloric și a românilor pe actualul director al școlii generale Zagon, adică domnul Bartos Zolt ce este de fapt o personalitate juridică cu răspundere penală.

Găsiți informații mai clare la Agenția națională de integritate din București despre primar și director aflați in afaceri și cârdașie deoarece se știu procesele și plângerile oamenilor din comuna depuse de ani de zile și expuse în ziare.

Detalii dosar – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României

Numărul dosarului:
28/64/2017
Numărul vechi al dosarului:
Data formării dosarului la ÎCCJ:
19.05.2017
Data inițială a dosarului:
12.01.2017
Materia juridică din care face parte obiectul dosarului:
Contencios administrativ şi fiscal
Secție:
Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal
Obiectul dosarului:
conflict de interese/incompatibilitate – constatate de ANI

Rog sancționarea directorului prin sesizarea parchetului de pe lângă tribunalul Sfantu Gheorghe și Ministerului Învățământului deoarece dl Bartos cu funcția lui nu avea ce căuta acolo la ședință, mai ales că ansamblul folcloric nu depinde legal de școala Zagon .

Acest director pus în scaun la influența primarului Kis, a mai fost dovedit că și-a depășit atribuțiile și foloseste școala în scop personal încât împarte bugetul cum vrea el, și la cine dorește, ca apoi să arunce vina pe consiliul profesoral și de conducere al instituției că ei răspund și au aprobat cererile sale.

Este cunoscut de toți ca având o manifestare tiranică cu vociferări la părinți, copii și dascăli.

De asta a fost chemat la ședința prezentată în filmarea atașată.

Am mărturii și de la elevi din vecini, ce au fost pedepsiți fizic și puși în genunchi de acest nou director chiar pe holul școlii sub camerele de luat vederi.”

Nota redacției: Am publicat aceste informații primite pe adresa de email a redacției abia după câteva zile, după ce am verificat dacă se confirmă cele relatate de autorul acestei sesizări. Nu este de altfel pentru prima dată când primarul din Zagon are astfel de ieșiri la adresa etnicilor români, însă de această dată totul a rămas imortalizat și pe o filmare făcută în timp ce făcea presiuni la adresa românilor pentru că aceștia au participat la o acțiune civică pentru apărarea drepturilor cetățenești și a identității românești.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Eveniment special la Carei: Comemorarea a 146 de ani de la moartea Eroului Național Avram Iancu

mar sept. 4 , 2018
Eveniment special la Carei: Comemorarea a 146 de ani de la moartea Eroului Național Avram Iancu INVITAŢIE. Asociaţiunea ASTRA Carei, Centrul Cultural municipal Carei, Asociaţia Colonia Moţilor Ianculeşti şi SC Ianculeşti srl vă aşteaptă duminică să îl comemorăm pe Eroul Naţional Avram Iancu. “-Am un neam şi-o ţară-ntreagă Abonează-te și […]

Poate vă place și:

libris.ro