libris.ro

Cine dorește vânarea naționaliștilor europeni: „Europol ar trebui să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”

Cine dorește vânarea naționaliștilor europeni: „Europol ar trebui să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”

Uitați filmele post-apocaliptice. Realitatea este cu mult mai înspăimântatoare. Teama de naționalism dă naștere unor idei cu mult mai sinistre decât cele regăsite în scenariile unor filme apocaliptice, post-apocaliptice sau cu diverse dezastre.

Te opui marilor companii petroliere care vor să ia gazele României din Marea Neagră pe gratis, sau te pronunți împotriva multinaționalelor care îți jefuiesc cu o nesimțire și o sălbăticie nemaintâlnită țara? Atunci subminezi ordinea europeană! Cam asta ne spune mai nou Guy Verhofstadt, liderul ALDE din PE, care vine cu o idee ce pare inspirată dintr-un scenariu de film de coșmar. Potrivit unui scenariu șocant propus de Guy Verhofstadt, acesta își dorește ca o instituție specială federală europeană, similară FBI-ului din SUA, „să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


În timp ce Germania și Austria au o simbioză la un nivel incredibil cu Rusia, aceste două țări trăgându-și seva vitală cu care își alimentează motoarele economiei direct din gazele și petrolul rusesc, pe care le primesc la niște prețuri suspect de mici, tuturor celorlalți europeni ignoranți li se aruncă praf în ochi prin veșnica marotă a pericolului rusesc.

Deci cum vine asta? În vreme ce nuntașii austrieci din domeniul petrolier (n.r. vezi nunta ministrului de externe austriac Karin Kneissl ) se „desfătează” cu prezența unui cor rusesc adus special pentru această ocazie chiar de Vladimir Putin, beneficiind de niște concesii nemaiîntâlnite la nivel european în ceea privește prețul petrolului și al gazelor importate din Rusia, toți ceilalți europeni care se vor arăta nemulțumiți de politica duplicitară și ipocrită a Austriei și Germaniei vor urma să fie vânați de un soi de FBI european sub pretextul că ar submina „interesele europene”?

Ceea ce propune Guy Verhofstadt este o nouă formă de totalitarism, o dictatură implementată la nivel federal care să înăbușe încă din fașă atât libertatea de exprimare cât și dreptul de a-ți apăra interesele legitime la nivel regional. Dar faptul că se face public un asemenea scenariu șocant denotă faptul că împotriva planului final al globaliștilor se mai află un singur obstacol: opoziția naționaliștilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info