RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Cine dorește vânarea naționaliștilor europeni: „Europol ar trebui să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”

Print Friendly, PDF & Email

Cine dorește vânarea naționaliștilor europeni: „Europol ar trebui să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”

Uitați filmele post-apocaliptice. Realitatea este cu mult mai înspăimântatoare. Teama de naționalism dă naștere unor idei cu mult mai sinistre decât cele regăsite în scenariile unor filme apocaliptice, post-apocaliptice sau cu diverse dezastre.

Te opui marilor companii petroliere care vor să ia gazele României din Marea Neagră pe gratis, sau te pronunți împotriva multinaționalelor care îți jefuiesc cu o nesimțire și o sălbăticie nemaintâlnită țara? Atunci subminezi ordinea europeană! Cam asta ne spune mai nou Guy Verhofstadt, liderul ALDE din PE, care vine cu o idee ce pare inspirată dintr-un scenariu de film de coșmar. Potrivit unui scenariu șocant propus de Guy Verhofstadt, acesta își dorește ca o instituție specială federală europeană, similară FBI-ului din SUA, „să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”.

În timp ce Germania și Austria au o simbioză la un nivel incredibil cu Rusia, aceste două țări trăgându-și seva vitală cu care își alimentează motoarele economiei direct din gazele și petrolul rusesc, pe care le primesc la niște prețuri suspect de mici, tuturor celorlalți europeni ignoranți li se aruncă praf în ochi prin veșnica marotă a pericolului rusesc.

Deci cum vine asta? În vreme ce nuntașii austrieci din domeniul petrolier (n.r. vezi nunta ministrului de externe austriac Karin Kneissl ) se “desfătează” cu prezența unui cor rusesc adus special pentru această ocazie chiar de Vladimir Putin, beneficiind de niște concesii nemaiîntâlnite la nivel european în ceea privește prețul petrolului și al gazelor importate din Rusia, toți ceilalți europeni care se vor arăta nemulțumiți de politica duplicitară și ipocrită a Austriei și Germaniei vor urma să fie vânați de un soi de FBI european sub pretextul că ar submina “interesele europene”?

Ceea ce propune Guy Verhofstadt este o nouă formă de totalitarism, o dictatură implementată la nivel federal care să înăbușe încă din fașă atât libertatea de exprimare cât și dreptul de a-ți apăra interesele legitime la nivel regional. Dar faptul că se face public un asemenea scenariu șocant denotă faptul că împotriva planului final al globaliștilor se mai află un singur obstacol: opoziția naționaliștilor.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info