A înnebunit Lupul? Consiliul Jud…

La Arad nu doar prim…

1897: Românii din Transilvania d…

"Stat-au ungurii pe …

La 24 martie 1921 erau condamnaț…

La fel ca și în spat…

Martirii macedo-români din Balca…

" La biserica Mavrog…

O realitate de necontestat: din…

Declarația de la Al…

Un club de etnologie preocupat d…

Cei de la ETNOSTUD s…

La 23 Martie 1847 un incendiu de…

Una dintre tragediil…

Azi are loc Marșul pentru Viață …

Marșul pentru Viață …

Aurelian Pavelescu: "Iohannis es…

Avocatul Aurelian Pa…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cine dorește vânarea naționaliștilor europeni: „Europol ar trebui să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”

Print Friendly, PDF & Email

Cine dorește vânarea naționaliștilor europeni: „Europol ar trebui să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”

Uitați filmele post-apocaliptice. Realitatea este cu mult mai înspăimântatoare. Teama de naționalism dă naștere unor idei cu mult mai sinistre decât cele regăsite în scenariile unor filme apocaliptice, post-apocaliptice sau cu diverse dezastre.

Te opui marilor companii petroliere care vor să ia gazele României din Marea Neagră pe gratis, sau te pronunți împotriva multinaționalelor care îți jefuiesc cu o nesimțire și o sălbăticie nemaintâlnită țara? Atunci subminezi ordinea europeană! Cam asta ne spune mai nou Guy Verhofstadt, liderul ALDE din PE, care vine cu o idee ce pare inspirată dintr-un scenariu de film de coșmar. Potrivit unui scenariu șocant propus de Guy Verhofstadt, acesta își dorește ca o instituție specială federală europeană, similară FBI-ului din SUA, „să primească puterea necesară pentru a-i urmări pe cei care subminează interesele europene”.

În timp ce Germania și Austria au o simbioză la un nivel incredibil cu Rusia, aceste două țări trăgându-și seva vitală cu care își alimentează motoarele economiei direct din gazele și petrolul rusesc, pe care le primesc la niște prețuri suspect de mici, tuturor celorlalți europeni ignoranți li se aruncă praf în ochi prin veșnica marotă a pericolului rusesc.

Deci cum vine asta? În vreme ce nuntașii austrieci din domeniul petrolier (n.r. vezi nunta ministrului de externe austriac Karin Kneissl ) se “desfătează” cu prezența unui cor rusesc adus special pentru această ocazie chiar de Vladimir Putin, beneficiind de niște concesii nemaiîntâlnite la nivel european în ceea privește prețul petrolului și al gazelor importate din Rusia, toți ceilalți europeni care se vor arăta nemulțumiți de politica duplicitară și ipocrită a Austriei și Germaniei vor urma să fie vânați de un soi de FBI european sub pretextul că ar submina “interesele europene”?

Ceea ce propune Guy Verhofstadt este o nouă formă de totalitarism, o dictatură implementată la nivel federal care să înăbușe încă din fașă atât libertatea de exprimare cât și dreptul de a-ți apăra interesele legitime la nivel regional. Dar faptul că se face public un asemenea scenariu șocant denotă faptul că împotriva planului final al globaliștilor se mai află un singur obstacol: opoziția naționaliștilor.

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri