Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!

Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!

Nu credeam să apucăm să trăim vreodată clipa în care un politician din România să se bucure că a putut pune bețe în roate unei inițiative democratice semnate de milioane de cetățeni români. Dacă blocarea unui referendum democratic dorit de către milioane de români poate fi motiv de satisfacție pentru USR-iști, atunci ne întoarcem în timp cu zeci de ani, când o mână de oameni sfida voința unui întreg popor, ținându-l înlănțuit sub o dictatură ideologică și un regim totalitar.

Vlad Alexandrescu, senator USR, își laudă pe o rețea de socializare isprava de a bloca și amâna pentru a nu știu a câta oară, referendumul cerut de peste trei milioane de români.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Am reușit să împiedicăm PSD-ALDE să pună pe ordinea zi modificarea Constituției!

Astăzi aveau de gând în Biroul Permanent să supună Senatului la vot modificarea art. 48 din Constituție, pentru a putea organiza referendumul pe data de 7 octombrie, cum a declarat Dragnea.

Din fericire, chiar înainte de ședință, am depus o notificare către Biroul Permanent prin care argumentam că procedura a fost viciată, având o decizie CCR care confirmă acest lucru. Așadar, toată procedura trebuie luată de la capăt, un vot acum nu ar fi valabil.

Dintr-odată, se pare că asta i-a făcut să renunțe la demersul lor și să amâne.

Puteți citi argumentația pe larg în documentul atașat mai jos:

Vom continua să apărăm drepturile și libertățile tuturor și fiecărui cetățean al României în fața abuzurilor coaliției PSD-ALDE.”, a scris Vlad Alexandrescu pe facebook

Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!
Vlad Alexandrescu, senator USR, se laudă că a împiedicat organizarea referendumului de pe data de 7 octombrie!

Nota noastră: dacă nu era destul de clar și până acum în ce ape se scaldă cei de la USR, iată că acum se clarifică destul de mult ideologia și doctrina acestui partid marxistoid. E bucurie mare monșer atunci când salvatorii neobolșevismului blochează un referendum dorit de către o bună parte a poporului român! Când se vor trezi din somn până și susținătorii USR, acest partid nu va mai reuși să strângă destule voturi pentru a intra în Parlament, acolo unde au intrat doar printr-un nefericit accident al sorții.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Un miliard de euro în următorii zece ani pentru iniţierea unui fond pentru relansarea staţiunilor balneare!

sâm sept. 8 , 2018
Un miliard de euro în următorii zece ani pentru iniţierea unui fond pentru relansarea staţiunilor balneare! Ultima dintre măsurile pentru relansarea turismului balnear din Românie este iniţierea unui fond pentru relansarea staţiunilor balneare. România deține câteva dintre stațiunile balneare care au făcut cândva istorie la nivel european, dar care din păcate […]

Poate vă place și:

libris.ro