RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Patron de restaurant din Târgu Mureș atacat pentru că susține referendumul pentru căsătorie

Print Friendly, PDF & Email

Patron de restaurant din Târgu Mureș atacat pentru că susține referendumul pentru căsătorie

Hoarde de ONG-iști care se erijau până acum în apărători ai democrației, se luptă mai nou să boicoteze un referendum!? Dacă despre referendum s-a spus de-a lungul vremii că este forma supremă a democrației directe, atunci cei care se dau peste cap să-l boicoteze, mai sunt ei exponenții democrației?

Patronul restaurantului Zeppelin Bistro din Târgu Mureș a fost atacat verbal, insultat în cele mai oribile moduri cu putință, doar pentru că și-a exprimat public o opinie și o convingere cu privire la referendumul pentru familie / căsătorie.

Simpla inițiere a unei campanii de susținere și promovare a referendumului prin lipirea unor stickere pro-familie pe caserolele cu mâncare vândute de către restaurantul  Zeppelin Bistro din Târgu Mureș a generat un val de atacuri în cascadă din partea celor care se opun referendumului.

Potrivit Constituției României, “libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile”. Deci în principiu orice cetățean are dreptul de a-și exprima liber gândurile și opiniile prin diferite forme sau mijloace de comunicare.

Cu alte cuvinte, orice tabără sau comunitate are dreptul prevăzut până și în Constituția Țării, de a-și susține o cauză, opinie, credință sau convingere. Același articol din Constituție cu privire la libertatea de exprimare continuă cu următorul aliniat: “cenzura de orice fel este interzisă”.

În lupta aceasta de propagandă, hoardele de activiști și ONG-iști care se erijau până acum în apărători ai democrației și ai libertății de exprimare, s-au transformat instantaneu în cenzori, în suprimatori de opinie.

Suntem de acord că oricine are dreptul de a-și susține o cauză sau o convingere, indiferent cât de legitimă sau oportună ar fi aceasta pentru restul comunității. Însă când este evident dezechilibrul dintre susținerea de care se bucură taberele respective, și vezi că se luptă fără “arme egale” în ceea ce priveșe libera exprimare și sunt îngrădite drepturi sau libertăți fundamentale ale omului, atunci este clar că avem de a face cu un grav derapaj de la principiile democratice.

Tuturor celor îndoctrinați până la fanatism de către mainstream, le trebuie reamintit că fiecare cetățean are legitimitatea de a-și susține cauza, opiniile, libera exprimare, credința sau convingerile. Poți să fii sau să nu fii de acord cu acele opinii/ convingeri / credințe, însă orice formă de încercare de cenzură înseamnă dictatură, înseamnă încălcarea tocmai a unor drepturi sau libertăți fundamentale ale omului, pe care tocmai ipocriții din diferite organizații și asociații care se “ocupă” cu diverse forme de activism se bat cu pumnii în piept că le apără.

“Oameni buni, plecând de la ideea de a avea o opinie publică, fără substrat politic sau alte strategii de marketing, s-a ajuns prea departe. Aici ideea de “a susține“ (punct) s-a transformat în “a respinge/ a fi impotriva/ a discrimina etc“ (total greșit) la noi e bine-venit oricine, nu am condiționat servirea spre o anumită categorie de oameni (gay…etc), voi ați creat acest context și apoi ați acuzat! Singurul lucru interzis la noi în local, este fumatul! Legea prevede asta, nu noi.
La fel cum am răspuns multora în privat am avut angajați aproape de toate orientările și am colaborat bine spre același scop chiar dacă susținerile erau diferite! A existat respect în opinie .
Ne-am exprimat public, crezând în democrație, dar nu s-a respectat, în schimb noi am tratat fiecare exprimare a celorlalți cu respect chiar și față de cei care ați jignit în privat și public, pe motivul limbajului și a degenerării discuției am fost determinați să ștergem postul, în privat am răspuns tuturor . Susținem în continuare familia compusă din bărbat și femeie bazată pe sentimente, pt asta vom spune Da .”, au scris pe facebook cei de la Zeppelin BistroSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info