libris.ro

Gelu Vișan: „Aceiași occidentali care azi se fac că NU EXISTĂ ABUZURILE din Justiție, s-au făcut că nu există crimele în masă și abuzurile îngrozitoare ale Tribunalelor Poporului, ale Procuraturii, Securității și Miliției!”

Gelu Vișan: „Aceiași occidentali care azi se fac că NU EXISTĂ ABUZURILE din Justiție, s-au făcut că nu există crimele în masă și abuzurile îngrozitoare ale Tribunalelor Poporului, ale Procuraturii, Securității și Miliției!”

Atacul fără precedent din Parlamentul European la adresa României naște reacții tot mai aprinse. Politicianul român Gelu Vișan izbucnește împotriva dublei măsuri și a faptului că occidentalii sunt dispuși să închidă ochii la abuzurile și ilegalitățile de tip stalinist din instituțiile statului din România, aprobând tacit protocoalele, abuzurile din justiție, precum și politția politică, ale unui grup de interese oculte care infiltrează și parazitează de ani buni instituțiile de forță românești, provocând constant instabilitate politică, economică și vulnerabilizând astfel extrem de mult statul român împotriva pericolelor externe.

 „Aceiași occidentali care azi se fac că NU EXISTĂ ABUZURILE din Justiție, s-au făcut că nu există crimele în masă și abuzurile îngrozitoare ale Tribunalelor Poporului, ale Procuraturii, Securității și Miliției!” (Gelu Vișan)

„EXISTĂM și VOM EXISTA, chiar dacă voi nu vreți!
România este supusă unui ATAC fără precedent din partea neomarxiștilor care conduc UE, românii sunt călcați în picioare de un Sistem Securist realizat cu sprijinul Uniunii Europene, construit de Securiștii Români cu ajutorul unor politicieni securiști, infractori și neomarxiști, în frunte cu Klaus Werner Iohannis.

Rezoluții, MCV care calcă în picioare demnitatea românilor, care nu vor să recunoască nici măcar existența, repet EXISTENȚA Protocoalelor Secrete între Securitate și Justiție.

O abordare la cald ar fi să spunem “ să vă ia dracu!” nu ne trebuie nici un UE!
Pe de altă parte, și noi suntem Europa, nu doar ei, ei, aceeași care ne-au aruncat cu intenție în brațele lui Stalin în 1945, 1947, care se făceau că NU EXISTĂ asasinatele în masă din închisorile comuniste, nici Aiudul, nici Gherla, nici Sighet, nici Fenomenul Pitești, nici altele, nici Gulagul Românesc, nici Canalul, nici Bărăganul, nici Rezistența din munți,
Să fie clar:

Stalinismul în România nu a fost adus de ruși, ci de occidentali, și tot ei au fost cei care s-au făcut că nu există crimele în masă și abuzurile îngrozitoare ale Tribunalelor Poporului, ale Procuraturii, Securității și Miliției!

Aceiași occidentali care azi se fac că NU EXISTĂ ABUZURILE din Justiție și nici din închisorile Securității.

Atunci ne-au aruncat în brațele MARXIȘTILOR și comuniștilor.
Acum ne aruncă în brațele NEOMARXIȘTILOR.
‘ Rați ai dracului să fiți de nenorociți!

România și Românii au EXISTAT, EXISTĂ ȘI VOR EXISTA!!!
Și peste capul vostru, și nu ne-o mai “furăm” odată, pentru că și NOI SUNTEM EUROPA!”, scrie Gelu Vișan pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info