Aurelian Pavelescu: “Bă, Timmermans și Juncker, noi, românii, așteptăm cu nerăbdare să puneți sub acuzare guvernul francez”

Aurelian Pavelescu: “Bă, Timmermans și Juncker, noi, românii, așteptăm cu nerăbdare să puneți sub acuzare guvernul francez”

Protestele recente din Franța nu au fost trecute cu vederea nici în România: avocatul  Aurelian Pavelescu sesizează standardul dublu cu privire la reacția autorităților și a jandarmeriei din cele două țări în timpul unor ample proteste de stradă neautorizate desfășurate în acest an.

Situațiile sunt aproape trase la indigo: proteste masive de stradă, violențe, incendierea mobilierului stradal sau altor obiective publice, evenimente haotice din care au rezultat numeroase victime atît din rândul forțelor de ordine cât și din rândul protestatarilor. Unde sunt acuzațiile la nivel internațional împotriva guvernului francez?

Preambul: “Iata, ministrul de interne francez motiveaza decesul protestatarei prin participarea la o “manifestatie nedeclarata”. Punct. Ai fost la manifestatie nedeclarata (neautorizata), ai murit, e problema ta personala!” (Aurelian Pavelescu)

Franța va fi dată afară din UE! Frans Timmermans și Jean Claude Juncker se pregătesc să pună sub acuzare Guvernul francez pentru reprimarea violentă a demonstrațiilor pentru libertate, democrație și o viață mai bună în Franța!

Bineinteles, este un fel de gluma. Dovada existentei fara tagada a dublului standard in Uniune. Ca Romania este batjocorita sistematic de niste derbedei, ca Timmermans si Juncker, in numele unei grupari nelegitime: actiunile lor nu au nicio legatura cu prevederile tratatului de aderare.

Iata despre ce este vorba. Vi se pare cunoscut?

Ieri, potrivit oficialilor, 287.710 de persoane au demonstrat in Franta contra politicilor guvernului de marire a impozitarii si scadere a puterii de cumparare. 409 de persoane au fost ranite, dintre care 28 de politisti, jandarmi si pompieri.

O FEMEIE DE 63 DE ANI “CARE PARTICIPA LA O MANIFESTATIE NEDECLARATA”, dupa declaratia ministrului de interne, A DECEDAT IN TIMPUL VIOLENTELOR. Au fost retinuti 287 de protestatari, 157 fiind arestati preventiv.

Evident, protestele din Franta sunt asemanatoare cu cele din 10 august de la Bucuresti. Cu deosebirea ca protestatarii au demonstrat si demonstreaza, inca, in Franta, din cu totul alte motive, de natura economica.

Nicidecum PENTRU A OCUPA PRIN FORTA CLADIREA GUVERNULUI, ceea ce inseamna insurgenta, tentativa de lovitura de stat, cum a fost la Bucuresti! La Bucuresti a fost CU MULT MAI GRAV!

Credeti ca va deschide gura Timmermans si Juncker pentru ca violentele au fost reprimate de autoritatile franceze in mod brutal? Iata, ministrul de interne francez motiveaza decesul protestatarei prin participarea la o “manifestație nedeclarată”. Punct. Ai fost la manifestatie nedeclarata (neautorizata), ai murit, e problema ta personala!

Daca murea cineva in 10 august, vaaaai, Iohannis dadea foc la tara, iar taica Lazar, procurorul general, aresta tot Guvernul si toata Jandarmeria. Asta si astepta Iohannis, pandind de la Cotroceni in noaptea din 10 august!

Eu NU vreau sa traiesc intr-o Uniune in care Romania si romanii sa fie tratati discriminatoriu si umiliti. De cine? L-ati vazut mai jos pe Juncker, care poarta un pantof maro si unul negru.

Ba, Timmermans si Juncker, noi, romanii, asteptam cu nerabdare sa puneti sub acuzare guvernul francez si sa pregatiti excluderea din UE a Frantei! Nu va e rusine?”,scrie Aurelian Pavelescu pe facebook

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


edituratrei.ro


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Eugen Tomac acuză guvernul de la Budapesta că nu lasă profesorii români sa participe la manifestări dedicate Centenarului!

lun nov. 19 , 2018
Eugen Tomac acuză guvernul de la Budapesta că nu lasă profesorii români sa participe la manifestări dedicate Centenarului! Preambul: Foto: Pe fiecare scaun se află câte o diplomă, care urma să fie oferită profesorilor români din Ungaria (Eugen Tomac) În timp ce în România minoritatea maghiară este răsfățată cu fonduri […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro