RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Președintele Kazahstanului: “Cât eram o colonie a Rusiei, aproape ne-am pierdut tradițiile, obicieiurile și limba”

Print Friendly, PDF & Email

Președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev: “Cât eram o colonie a Rusiei, aproape ne-am pierdut tradițiile, obicieiurile și limba”

Cei mai buni călăreți dintre popoarele turcice sunt kazahii. Această opinie a fost exprimată de către președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, în timpul unui forum economic kazaho-turc desfășurat la Istanbul.

“Noi trăim în patria mamă a întregului popor turcic.După ce ultimul Han Kazah a fost ucis în 1861, noi am fost o colonie a Imperiului Rus, apoi a Uniunii Sovietice. Pentru 150 de ani, kazahii aproape și-au pierdut tradițiile, obiceiurile, limba, religia. Cu ajutorul divinității, ne-am proclamat independența în 1991.

(…)

Turcia a fost primul stat care a salutat proclamarea independenței noastre și ne-a recunoscut independența. Poporul nostru nu va uita niciodată acest lucru.”, a declarat Nazarbayev.



Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info