TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Președintele Kazahstanului: “Cât eram o colonie a Rusiei, aproape ne-am pierdut tradițiile, obicieiurile și limba”

Print Friendly, PDF & Email

Președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev: “Cât eram o colonie a Rusiei, aproape ne-am pierdut tradițiile, obicieiurile și limba”

Cei mai buni călăreți dintre popoarele turcice sunt kazahii. Această opinie a fost exprimată de către președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, în timpul unui forum economic kazaho-turc desfășurat la Istanbul.

“Noi trăim în patria mamă a întregului popor turcic.După ce ultimul Han Kazah a fost ucis în 1861, noi am fost o colonie a Imperiului Rus, apoi a Uniunii Sovietice. Pentru 150 de ani, kazahii aproape și-au pierdut tradițiile, obiceiurile, limba, religia. Cu ajutorul divinității, ne-am proclamat independența în 1991.

(…)

Turcia a fost primul stat care a salutat proclamarea independenței noastre și ne-a recunoscut independența. Poporul nostru nu va uita niciodată acest lucru.”, a declarat Nazarbayev.

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri