Intenția primarului de la Craiov…

Mișcarea făcută de p…

De ce avem nevoie de albine pent…

20 Mai, Roma, Italia…

Cultul Strămoșilor nu se negocia…

"Cultul Strămoșilor …

Rareș Bogdan: "Mi-au atacat tată…

"R. Bogdan parcă n-a…

Ploaia care ne-a UNIT: "Românii …

Sâmbătă, 18 mai 201…

La Iași a început Târgul Meșteri…

Sâmbătă și duminică,…

După ce-au scăpat de pungile de …

Deși era așteptat să…

Concert la IAȘI: "Scrisoare pent…

Sâmbătă, 18 mai 2019…

Globalizarea, o afacere tot mai …

"Premieră pentru ins…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Președintele Kazahstanului: “Cât eram o colonie a Rusiei, aproape ne-am pierdut tradițiile, obicieiurile și limba”

Print Friendly, PDF & Email

Președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev: “Cât eram o colonie a Rusiei, aproape ne-am pierdut tradițiile, obicieiurile și limba”

Cei mai buni călăreți dintre popoarele turcice sunt kazahii. Această opinie a fost exprimată de către președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, în timpul unui forum economic kazaho-turc desfășurat la Istanbul.

“Noi trăim în patria mamă a întregului popor turcic.După ce ultimul Han Kazah a fost ucis în 1861, noi am fost o colonie a Imperiului Rus, apoi a Uniunii Sovietice. Pentru 150 de ani, kazahii aproape și-au pierdut tradițiile, obiceiurile, limba, religia. Cu ajutorul divinității, ne-am proclamat independența în 1991.

(…)

Turcia a fost primul stat care a salutat proclamarea independenței noastre și ne-a recunoscut independența. Poporul nostru nu va uita niciodată acest lucru.”, a declarat Nazarbayev.


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia