libris.ro

Un deputat român reacționează: „Raportul MCV, o nedreptate făcută României!”

Un deputat român reacționează: „Raportul MCV, o nedreptate făcută României!” 

Este trist faptul că români de-ai noştri, reprezentanţi în Parlamentul European şi în alte instituţii europene, au militat pentru un aviz negativ care să fie acordat României. Pare un act de trădare, de desconsiderare a propriei ţări!Carmen Holban, deputat PSD)

„Raportul MCV, o nedreptate făcută României!”, asta susține deputatul PSD Carmen Holban, care nu poate trece peste actul de trădare al europarlamentarilor români ce au militat din plenul Parlamentului European împotriva intereselor României.

„Trăim într-o perioadă de confuzii cumplite, când adevărul, faptele concrete şi normele democraţiei, pe care dorim să le vedem împlinite în România, sunt puse într-o lumină nefavorabilă tocmai de reprezentanţii Comisiei Europene. (…)
Suntem aspru criticaţi că nu respectăm independenţa Justiţiei, că se încearcă timorarea magistraţilor, că modificările aduse Codului Penal distrug statul de drept şi stopează lupta împotriva corupţiei. Total fals!
Modificările aduse Legilor Justiţiei au avut ca principal scop protejarea cetăţeanului în faţa abuzurilor, asigurarea accesului la o justiţie corectă, echilibrată şi echidistantă, eliminarea tuturor suspiciunilor de implicare a unor factori externi care să perturbe actul de justiţie.(…)

Este trist faptul că români de-ai noştri, reprezentanţi în Parlamentul European şi în alte instituţii europene, au militat pentru un aviz negativ care să fie acordat României.

Pare un act de trădare, de desconsiderare a propriei ţări!

Este trist că unii înalţi demnitari europeni consideră că România stă mai prost decât Bulgaria la respectarea statului de drept, la lupta împotriva corupţiei.

Nu pot înţelege de ce raportorii europeni nu au ţinut cont de semnalele transmise de presa românească, de opinia publică, de cetăţenii care au avut de pătimit de pe urma abuzurilor săvârşite în derularea anchetelor penale, în desfăşurarea actului de justiţie, tocmai din cauza ambiguităţii articolelor de lege, din cauza unor protocoale secrete încheiate între diferite instituţii ale statului.”, a declarat deputatul PSD Carmen Holban

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info