libris.ro

Sub pretextul că luptă împotriva PSD sau a corupției, sorosiștii atacă identitatea și etosul românesc: încăierare la inaugurarea bustului lui Mihai Viteazul la Sânmartin

Sub pretextul că luptă împotriva PSD sau a corupției, sorosiștii atacă identitatea și etosul românesc: încăierare la inaugurarea bustului lui Mihai Viteazul la Sânmartin

Inaugurarea bustului lui Mihai Viteazul la Sânmartin, în județul Bihor, un proiect al primăriei Sânmartin, susținut de SMV (n.r. Societatea cultural-istorică „Mihai Viteazul” Ploiești) și Comitetul Prahovean pentru Centenar, a fost umbrită de un incident nedorit, o încăierare între protestatarii Rezist și localnicii prezenți la inaugurare.

În loc să ia parte la o ceremonie solemnă și să admire opera sculptorului George Dumitru (n.r. o lucrare de artă demnă de admirație, am spune noi), protestatarii Rezist au venit hotărâți să facă ceea ce știu ei mai bine, adică gălăgie, haos și violență.

 

A avut loc o situație neprevăzută în timp ce era dezvelit bustul lui Mihai Viteazul la Sânmartin, în Bihor, informează România TV. A fost nevoie de intervenția jandarmilor.„, scrie dcnews.ro

Sub pretextul că luptă contra PSD / corupției, sorosiștii atacă identitatea și etosul românesc.Unii naționaliști se duc din păcate după această fentă a lor și le fac jocul antiromânesc lăsându-se implicați în acțiuni total contrare interesului românilor.

Oricât ai putea să urăști un partid oarecare, nu transformi niciodată o inaugurare a bustului lui Mihai Viteazul într-un prilej de încăierare și de dezbinare între români.

Ce mesaj vor să transmită cei de la Rezist acum în anul Centenarului prin acest incident, prin această încăierare? Tocmai acum, când românii erau prezenți la o inaugurare sub semnul Unirii, unii depun eforturi deosebite pentru a semăna printre români dezbinarea? Să fie aceasta o simplă coincidență?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info