RSS

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

AUR este prima formațiune politi…

"AUR, listă 100% for…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Pe lângă secesioniștii declarați, cu steaguri de doliu, acum apar și Declicii cu proteste de 1 Decembrie? Antiromânii de la Declic vor să strice și sărbătoarea de 1 Decembrie!

Print Friendly, PDF & Email

Pe lângă secesioniștii declarați, cu steaguri de doliu, acum apar și Declicii cu proteste de 1 Decembrie? Antiromânii de la Declic vor să strice și sărbătoarea de 1 Decembrie! 

Comparația Centenarului Marii Unirii cu 100 de ani de cătușe este insidioasă: pe cine a ținut România în cătușe / captivi timp de 100 de ani? Temă de gândire…

Ce poate fi mai sinistru decât această batjocorire a simbolului Centenarului Marii Uniri? 100 de ani cătușe, asta înseamnă Centenarul pentru acești bolșevici obsedați de totalitarism și experimente sociale / ideologice?

Încă de începuturile mișcării Rezist în România, am remarcat că această mișcare are și o pronunțată componentă secesionistă, cu membri care militează pentru autonomia sau independența unor regiuni ale României sau chiar pentru federalizarea României.

De aceea, astfel de membri constituie mai mereu avangarda celor care batjocoresc sau ridiculizează simbolurile naționale românești, boicotează sau sfidează sărbătorile naționale,insultă sau iau în derâdere personalitățile importante din istoria și cultura poporului român. Pe scurt, oricând e vorba de acțiuni antiromânești, ei sunt mai mereu acolo în centrul evenimentelor sau acțiunilor respective.

Secesioniștii maghiari au participat la protestul din Piața Victoriei?, Foto: captura video Jandarmeria Română

Secesioniștii maghiari au participat la protestul din Piața Victoriei?, Foto: captura video Jandarmeria Română

După ce au jucat țonțoroiul la inaugurarea bustului lui Mihai Viteazul la Sânmartin, o comună bihoreană, același gen de specimene de la Rezist se pregătesc să strice și sărbătoarea națională de 1 Decembrie.

Avertizare din partea lui Gheorghe Piperea cu privire la secesionism: "Elitele #rezist si tefelistii vorbesc din ce in ce mai des si apasat de desprinderea Transilvaniei de "coruptul" Bucuresti"

Avertizare din partea lui Gheorghe Piperea cu privire la secesionism: “Elitele #rezist si tefelistii vorbesc din ce in ce mai des si apasat de desprinderea Transilvaniei de “coruptul” Bucuresti”

Platforma celor de la Declic trimite pe email un anunț prin care mobilizează membrii comunității respective să participe la un protest organizat tocmai de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie, sub pretextul de a le strica “poza oficială”. Cui? Oficialilor din România? Ăștia îs efemeri în istorie! Însă insulta adusă sărbătorii naționale, mai ales într-un an în care românii sărbătoresc Centenarul Marii Uniri, rămâne veșnică.

” De 1 Decembrie le stricăm poza oficială. Vrem să mergem la manifestații cu pancartele cătușe și să intrăm în cadrele TV. Dar pentru asta mai avem nevoie de pancarte, contribui și tu?“, se arată în mesajul trimis pe email de platforma Declic

Constatăm așadar că pe lângă secesioniștii și extremiștii maghiari care ne sfidau în fiecare an de 1 Decembrie afișând în secuime steaguri de doliu, acum apar și cei de la Declic cu proteste de Ziua Națională a României.

A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?

Nota noastră: singurii în istorie care au mai coborât atât de jos pentru a ataca simbolurile naționale ale poporului român, au fost bolșevicii, care au manifestat o acută alergie la noțiunea de Unire a neamului românesc. Acum din păcate istoria ne scoate din nou în cale o serie de așa ziși revoluționari ai progresului, la fel de porniți și de inverșunați împotriva identității naționale românești. Jos labele de pe simbolurile și valorile istorice ale românilor, neobolșevicilor!Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info