Cozmin Gușă despre scandalul momentului: “Vom renunţa la colaborarea cu trompetele lui Coldea'”

Cozmin Gușă despre scandalul momentului: "Vom renunţa la colaborarea cu trompetele lui Coldea'"

Cozmin Gușă despre scandalul momentului: "Vom renunţa la colaborarea cu trompetele lui Coldea'"

Cozmin Gușă despre scandalul momentului: “Vom renunţa la colaborarea cu trompetele lui Coldea

Una dintre părțile bune ale scandalului de la Irealitatea TV, în afară de faptul că poate după plecarea sau evacuarea mai mult sau mai puțin forțată a unor personaje va fi  puțintel mai salubru pe acolo, și chiar puțin mai respirabil, este și aceea că au început cu acest prilej să dea din casă, sau după caz… din gușă.

Telenovela cu iz de regie amatoricească este ironizată pe o rețea de socializare și de către jurnalistul Ovidiu Zară, care îi ia peste picior pe cei doi scandalagii ce aproape au monopolizat atenția mass media către ei în ultimele zile.

“Gușă … O căpușă… Războinic nevoie-mare, micuțul clelios se dă de gol că Realitatea TV furată de la Vântu s-a transformat în canalul SRI…
Ce sa înțeleg din declarația lui Gușă?

Că Rareș Bogdan era trompeta lui Coldea? Fără că Gușă să știe? EXCLUS!
Nițulescu (fostul prefect de Teleorman care acum dă în Dragnea după ce i-a pupat ✋), afirma cu subiect și predicat faptul că Rareș Bogdan ia bani de la invitații pentru a-i invita în studio.

Gușă sugerează acum că e exact așa. Apropo de cazul Oreste – Traian Rece ….
Dar nu știa până acum? EXCLUS!

Acum, Gușă – unul dintre acționarii Realitatea TV (alături de infractorul-puscariaș Măricel Păcuraru), sugerează pe față că maleficul Coldea era în spatele emisiunilor de la Realitatea TV prezentate de Rareș Bogdan – colegul de facultate al lui Hellvig (șeful SRI):

”Singurul lucru interesant și folositor din telenovela Rareș Bogdan este că, analizând poziționarea publică a unor invitați ai Realității, l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operațiuni. Nu-i mare surpriză, dar e utilă: vom renunța la colaborarea cu “trompetele lui Coldea”, este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România în mod sigur!”, a declarat Cozmin Gușă pentru presă.

Adică Rareș era trompeta lui Coldea? Și tu habar nu aveai, “ultra-informatule” Gușă?
Jură-te!

Tocmai v-ați deconspirat “patrioților”!

P.S. – De când a murit Iulian Vlad, Gușă nu mai are inspirație! Și cred că nici nu își poate justifica averea. Cred… Părerea mea!
Cât despre Rareș Bogdan & prietenii …
(va urma)”, a scris jurnalistul Ovidiu Zara pe facebook

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare