1897: Românii din Transilvania d…

"Stat-au ungurii pe …

La 24 martie 1921 erau condamnaț…

La fel ca și în spat…

Martirii macedo-români din Balca…

" La biserica Mavrog…

O realitate de necontestat: din…

Declarația de la Al…

Un club de etnologie preocupat d…

Cei de la ETNOSTUD s…

La 23 Martie 1847 un incendiu de…

Una dintre tragediil…

Azi are loc Marșul pentru Viață …

Marșul pentru Viață …

Aurelian Pavelescu: "Iohannis es…

Avocatul Aurelian Pa…

Deputatul Daniel Gheorghe: Sunte…

După ce președintele…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Laurian Stănchescu: “Scrisoare publică adresată presei, dar trimisă și domnului Augustin Lazăr, Procuror General al României…!”

Print Friendly, PDF & Email

Scrisoare publică adresată presei, dar trimisă și domnului Augustin Lazăr, Procuror General al României…! Incriminare publică la adresa Procurorului General al României, Augustin Lazăr, tăinuiește asasinarea lui MihaI Eminescu prin nedeschiderea dosarului de moarte suspectă pe numele poetului și jurnalistului român…! 17 – decembrie 2018, ora 11,40,,,! Augustin Lazăr, complice pasiv din alt secol la suprimarea fizică a poetului Mihai Eminescu?

„Domnule Procuror General, sunteți repetent profesional la deschiderea unui dosar de moarte suspectă a lui Mihai Eminescu sau complice pasiv din alt secol la suprimarea fizică a poetului?Cer instituirea STĂRII DE URGENȚĂ privind deshumarea lui Mihai Eminescu pentru asasinarea sa!Ajung 129 de ani de neant zidit peste asasinarea poetului și jurnalistului român!Sufletul său mult chinuit și pătimit, torturat de frații săi contemporani cum singur spunea în anul 1876 într-o scrisoare adresată Veronicăi Micle, strigă din groapă să i se facă dreptate și să i se redea liniștea morții…!Bătut cu frânghii ude în plină iarnă, înfometat, închis împotriva voinței sale în celule pentru infractori și criminali de rând, dus forțat de jandarmi în ospicii și păzit de gardieni agresivi, cer reabilitarea în instanță a martirul și mucenicul Mihai Eminescu!Declar arestările, punerea sub interdicții și privarea de libertate inițiate cu agresivitate împotriva lui Mihai Eminescu ilegale, cer reabilitarea publică a memoriei antume și postume a lui Mihai Eminescu.Cer instituirea unei comisii care să condamne atrocitățile, umilirile și execuția publică la adresa lui Mihai Eminescu, combaterea și anularea tuturor diagnosticelor medicale puse la comandă să slujească detestabila conspirație declanșată pentru eliminarea și decredibilizarea ziaristului de la ziarul -TIMPUL-Cer deshumarea în regim de urgență a poetului și jurnalistului Mihai Eminescu, sunt argumente științifice ale savanților în medicină legală, aceste lucrări arată fără tăgadă asasinarea sa prin tratamente medicale violente și voit eronate.Nu vă împotriviți unor cercetători de renume, au studiat științific fenomenul Eminescu și toate concluziile converg spre eliminarea fizică a poetului și jurnalistului. Doriți să fiți asociat ucigașilor marelui mucenic și martir ucis pentru cauza românismului și a iubirii absolute de neam și patrie?Lămuriți de ce nu doriți deschiderea unui dosar de moarte suspectă pe numele lui Mihai Eminescu, v-am adus suficiente documente să începeți denunțarea morții suspecte a poetului român…!

Laurian Stănchescu,

reprezentant al scriitorilor și jurnaliștilor români!

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri