RSS

Cercetătorii au demonstrat știin…

   Povestirile biblic…

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Obsesia unui 10 August criminal: interese oculte au dorit victime în august 2018 în România

Print Friendly, PDF & Email

După ce în 2018 “Revoluția” rezistento-TFL-istă a eșuat, anumite grupări s-au reorientat pentru organizarea unui nou protest de anvergură pentru … 10 august 2019.

La început de ianuarie, proaspăt revenit de pe drumuri, citeam în presa din România în puținele clipe de răgaz pe care le-am avut, despre faptul că primarul capitalei, Gabriela Firea, a fost acționată în instanță pentru că nu a aprobat un protest ce ar fi urmat să aibă loc pe 10 august 2019.

De unde toată această obsesie legată de data de 10 august v-ați putea întreba? Data nu este aleasă chiar întâmplător.

Masacrele din septembrie 1792 din Franța
Masacrele din septembrie 1792 din Franța

La 10 august 1792 izbucnea în Franța o insurecție în urma căreia avea să curgă foarte mult sânge pe străzile pariziene, dar de asemenea avea să ia naștere și prima Comună din Paris, precum și folosirea steagului roșu ca stindard al anarhiștilor.

Ziua de 10 August: o coincidență sinistră sau o zi special aleasă? Fosta ministră Prună evocă masacrul de pe 10 august 1792 din timpul revoluției franceze
Ziua de 10 August: o coincidență sinistră sau o zi special aleasă? Fosta ministră Prună evocă masacrul de pe 10 august 1792 din timpul revoluției franceze

Comunarzii de la 1792 și cei de la 1871 (n.r. Comuna din Paris) sunt inspirația pentru toate mișcările comuniste care au brăzdat istoria umanității cu sute de milioane de victime.

După eșecul Comunei din Paris de la 1871, Karl Marx a deplâns nereușita revoluției “socialiste” din Paris, dar a punctat și greșelile comunarzilor din Franța, pe care bolșevicii din Rusia nu aveau să le mai repete la revoluția din octombrie 1917.

Să ne mai mire deci că tocmai consilierul Anei Pauker, bolșevicul Mihai Șora, se numără printre susținătorii fervenți ai acestor mișcări anarhisto-securiste? Nu ne îndoim că până și în bătrânul suflet al lui Șora, Comuna din Paris încă este vie.

Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți
Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți

Cred că este clar acum pentru toată lumea că anumite interese oculte au dorit ca pe 10 august 2018 în România să se lase cu victime și violențe de stradă.

35 de femei ucise în timpul masacrelor din 1792 din Franța
35 de femei ucise în timpul masacrelor din 1792 din Franța

PS: Așa zisa revoluție franceză a fost o crimă împotriva umanității, culmea, înfăptuită în numele dreptății sociale. Masacre de o oroare și o ferocitate de neimaginat, au fost glorificate, cosmetizate și prezentate apoi ca fapte de eroism.

Steagul roșu al anarhiștilor, simbolul sângelui curs în timpul freneziei revoluționare, a devenit apoi simbolul comunismului la nivel internațional.


Galerie Foto:

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info