Obsesia unui 10 August criminal: interese oculte au dorit victime în august 2018 în România

După ce în 2018 “Revoluția” rezistento-TFL-istă a eșuat, anumite grupări s-au reorientat pentru organizarea unui nou protest de avengură pentru … 10 august 2019.

După ce în 2018 “Revoluția” rezistento-TFL-istă a eșuat, anumite grupări s-au reorientat pentru organizarea unui nou protest de anvergură pentru … 10 august 2019.

La început de ianuarie, proaspăt revenit de pe drumuri, citeam în presa din România în puținele clipe de răgaz pe care le-am avut, despre faptul că primarul capitalei, Gabriela Firea, a fost acționată în instanță pentru că nu a aprobat un protest ce ar fi urmat să aibă loc pe 10 august 2019.

De unde toată această obsesie legată de data de 10 august v-ați putea întreba? Data nu este aleasă chiar întâmplător.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Masacrele din septembrie 1792 din Franța
Masacrele din septembrie 1792 din Franța

La 10 august 1792 izbucnea în Franța o insurecție în urma căreia avea să curgă foarte mult sânge pe străzile pariziene, dar de asemenea avea să ia naștere și prima Comună din Paris, precum și folosirea steagului roșu ca stindard al anarhiștilor.

Ziua de 10 August: o coincidență sinistră sau o zi special aleasă? Fosta ministră Prună evocă masacrul de pe 10 august 1792 din timpul revoluției franceze
Ziua de 10 August: o coincidență sinistră sau o zi special aleasă? Fosta ministră Prună evocă masacrul de pe 10 august 1792 din timpul revoluției franceze

Comunarzii de la 1792 și cei de la 1871 (n.r. Comuna din Paris) sunt inspirația pentru toate mișcările comuniste care au brăzdat istoria umanității cu sute de milioane de victime.

După eșecul Comunei din Paris de la 1871, Karl Marx a deplâns nereușita revoluției “socialiste” din Paris, dar a punctat și greșelile comunarzilor din Franța, pe care bolșevicii din Rusia nu aveau să le mai repete la revoluția din octombrie 1917.

Să ne mai mire deci că tocmai consilierul Anei Pauker, bolșevicul Mihai Șora, se numără printre susținătorii fervenți ai acestor mișcări anarhisto-securiste? Nu ne îndoim că până și în bătrânul suflet al lui Șora, Comuna din Paris încă este vie.

Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți
Consilierul Anei Pauker, printre cei de la Ateneu care nu mai vor să mai fie conduși de hoți

Cred că este clar acum pentru toată lumea că anumite interese oculte au dorit ca pe 10 august 2018 în România să se lase cu victime și violențe de stradă.

35 de femei ucise în timpul masacrelor din 1792 din Franța
35 de femei ucise în timpul masacrelor din 1792 din Franța

PS: Așa zisa revoluție franceză a fost o crimă împotriva umanității, culmea, înfăptuită în numele dreptății sociale. Masacre de o oroare și o ferocitate de neimaginat, au fost glorificate, cosmetizate și prezentate apoi ca fapte de eroism.

Steagul roșu al anarhiștilor, simbolul sângelui curs în timpul freneziei revoluționare, a devenit apoi simbolul comunismului la nivel internațional.


Galerie Foto:

[envira-gallery id=”102239″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

E groasă! Banda lui Portocală e acuzată de grup infracţional organizat

vin ian. 11 , 2019
De necrezut în urmă cu ceva timp, în perioada domniei Codruței Kovesi la cârma DNA-ului, unitatea de elită a DNA de la Ploiești a ajuns să fie acuzată de grup infracţional organizat. Este practic fără precedent ceea ce se întâmplă de curând într-una dintre cele mai importante instituții de forță […]

Poate vă place și:

libris.ro