RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Se îngrămădesc diferite țări s-o susțină pe Kovesi la Parchetul European. Acum știm clar pentru cine a lucrat Luluța!

Print Friendly, PDF & Email

Mai multe țări europene s-au arătat dispuse de a renunța la proprii candidați pentru șefia Parchetului European în favoarea Laurei Codruța Kovesi. Ba chiar unele dintre ele și-au anunțat foarte clar și oficial intenția de a o susține pe Kovesi pentru Parchetul European.

Experimentul de tip stalinist din sistemul de justiție din România a fost atât de fructuos pentru unii din afara României, încât și-l doresc acum implementat chiar și la nivel european. După ce Austria a jefuit cele mai profitabile domenii de exploatare ale resurselor românești, complet nederajantă de cucoana Luluța, concentrată mai curând pentru a distruge fără nici un pic de milă antreprenorii și companiile românești care deranjau “economia liberă de piață”, acum vine și ne spune că o va susține pe Kovesi pentru șefia Parchetului european.

“Austria anunță că o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului european”, scrie digi24.ro

Se îngrămădesc diferite țări s-o susțină pe Kovesi la Parchetul European. Acum știm clar pentru cine a lucrat Luluța!
Se îngrămădesc diferite țări s-o susțină pe Kovesi la Parchetul European. Acum știm clar pentru cine a lucrat Luluța!

Divizia presă a UM-urilor de propagandă din România a început să urle din toți bojogii că Germania și Franța ar putea s-o susțină pe Kovesi în detrimentul propriilor candidați la șefia Parchetului European:

“Gunther Krichbaum: Franța și Germania ar putea ajunge la un compromis pentru a o susține pe Kovesi la Parchetul european”, scrie hotnews.ro

Știrea că diferite țări europene dau năvală și se îngrămădesc s-o susțină pe Kovesi pentru șefia Parchetului European este la prima vedere inexplicabilă. De ce s-ar implica președintele comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, în susținerea Codruței Kovesi?

Când însă afli că soția lui Gunther Krichbaum este nimeni alta decât Oana Harvalia, consilierul personal al fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei, locurile goale din întregul tablou încep încetul cu încetul să se umple, și întreaga imagine să devină puțin mai clară.

“Parlamentarul german Krichbaum este casatorit cu fosta consiliera a Monicai Macovei”, scrie wall-street.ro

La lista țărilor care se înghesuie s-o susțină pe Kovesi la șefia Parchetului European se alătură inclusiv sateliții și țările europene care au tradiția unor vasalități istorice neoficiale față de marile puteri, și lista rămâne încă deschisă… Nu ne-ar mira deloc să vedem pe acea listă tocmai țările ale căror ambasade se activează frecvent în timpul mișcărilor și tulburărilor de stradă din România, și încep să arunce în stânga și în dreapta cu tot felul de comunicate de presă.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info