RSS

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 voturi, medie: 2,86 din 5)
Încarc...

Manipulare crasă! Lucian Mîndruță și Corbii Albi instigă la ură împotriva românilor ortodocși cu o petiție veche de 7 ani!

Print Friendly, PDF & Email

Î n contextul vizitei pe care Papa Francisc a anunțat că o va face anul acesta în România, o petiție veche de 7 ani împotriva papei Joseph Alois Ratzinger ( Papa Benedict al XVIlea), este folosită ca pretext pentru instigarea la ură împotriva românilor ortodocși. Deși data la care a fost inițiată această petiție este de 29 ianuarie 2011, iar ultimele comentarii sunt de prin anul 2012, atât cei de la portalul de propagandă antiromânească Corbii Albi cât și colaboratorul lor, Lucian Mîndruță, se folosesc de respectiva petiție pentru instigare la ură, discriminare și intoleranță religioasă împotriva românilor.

“5000 de români traiesc cu capul în Evul Mediu. Și le place.
Citiți ca să întelegeți cum religia poate să îți ia mințile (daca le aveai). “, a scris Lucian Mîndruță pe contul său de facebook

Până la acest moment, postarea lui Lucian Mîndruță a adunat peste 200 de distribuiri și aproape 300 de comentarii, multe dintre ele pline de ură și de cuvinte grele adresate la adresa românilor.

În calitatea sa de jurnalist, de om de televiziune și radio, domenii de activitate unde în mod normal ar trebui să-și verifice cu atent sursele de informație, Lucian Mîndruță, nici măcar nu s-a obosit să verifice faptele și informațiile, lansând pe piață un fake news, transformat între timp într-un adevărat manifest care instigă la ură, discriminare și intoleranță religioasă împotriva românilor ortodocși.

Lucian Mîndruță colaborator al portalului filomaghiar și antiromânesc de la Corbii Albi
Lucian Mîndruță colaborator al portalului filomaghiar și antiromânesc de la Corbii Albi

Cum nu e prima dată când se întâmplă acest lucru, să înțelegem că ura lui Lucian Mîndruță pentru români este atât de puternică încât îi întunecă rațiunea?

Manipulare crasă! Lucian Mândruță și Corbii Albi instigă la ură împotriva românilor ortodocși cu o petiție veche de 7 ani!
Manipulare crasă! Lucian Mîndruță și Corbii Albi instigă la ură împotriva românilor ortodocși cu o petiție veche de 7 ani!

La fel procedează și cei de la portalul filomaghiar și profund antiromânesc de la Corbii Albi, care la fel lansează un articol prin care instigă la ură și discriminare împotriva românilor:

“Kontakt / România în UE: Papa Francisc după ce l-a omorât pe Mihai Viteazul vrea să recupereze Ardealul… “, scriu negru pe alb cei de la Corbii Albi

Ori câtă vreme petiția la care fac referire este veche de nu mai puțin șapte ani, atunci este clar că au lansat pe piață un fake news, pentru că nu este vorba de Papa Francisc așa cum scriu ei, ci de Papa Benedict al XVIlea .


O petiție veche de 7 ani împotriva papei Joseph Alois Ratzinger ( Papa Benedict al XVIlea)

” Vestita petiție Papa Nu are ce căuta în Romania! ajunge în aceste zile la 5000 de semnături. La prima vedere sutele de comentarii legate de tematică par mai mult distractive decât serioase, însă la o analiză mai amplă ies la suprafața mai multe lucruri interesante, care ar trebui să pună pe gânduri societatea cultă. Primul lucru este prezența într-un număr foarte mare a tinerilor în această listă, ceea ce denotă că debulosarea tineretului (vezi simpatiile pentru Securitate) este mai mare decât am credea. Un alt element interesant este prezența în număr mare a timișorenilor și clujenilor, ceea ce arată, că incultura, subinformarea și intoleranța este acasă și în ”părțile occidentalizate” ale României actuale.”, scriu cei de la Corbii Albi pe facebook

Dar adevărul contează mai puțin atunci când interesul este să lovești oricând ai ocazia în români. Acesta nu este altceva decât un parșiv exercițiu de manipulare a opiniei publice, o instigare la ură interetnică și intoleranță religioasă.

Nota redacției: Autorul anonim al petiției din 2011 îl cunoștea pe Papa Francisc, sau știa încă de atunci că va deveni papă? Sigur că nu! Punct! Restul sunt doar fitile ieftine și dezinformare, instigare la ură și intoleranță religioasă!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info