Manipulare crasă! Lucian Mîndruță și Corbii Albi instigă la ură împotriva românilor ortodocși cu o petiție veche de 7 ani!

Î n contextul vizitei pe care Papa Francisc a anunțat că o va face anul acesta în România, o petiție veche de 7 ani împotriva papei Joseph Alois Ratzinger ( Papa Benedict al XVIlea), este folosită ca pretext pentru instigarea la ură împotriva românilor ortodocși. Deși data la care a fost inițiată această petiție este de 29 ianuarie 2011, iar ultimele comentarii sunt de prin anul 2012, atât cei de la portalul de propagandă antiromânească Corbii Albi cât și colaboratorul lor, Lucian Mîndruță, se folosesc de respectiva petiție pentru instigare la ură, discriminare și intoleranță religioasă împotriva românilor.

“5000 de români traiesc cu capul în Evul Mediu. Și le place.
Citiți ca să întelegeți cum religia poate să îți ia mințile (daca le aveai). “, a scris Lucian Mîndruță pe contul său de facebook

Până la acest moment, postarea lui Lucian Mîndruță a adunat peste 200 de distribuiri și aproape 300 de comentarii, multe dintre ele pline de ură și de cuvinte grele adresate la adresa românilor.

În calitatea sa de jurnalist, de om de televiziune și radio, domenii de activitate unde în mod normal ar trebui să-și verifice cu atent sursele de informație, Lucian Mîndruță, nici măcar nu s-a obosit să verifice faptele și informațiile, lansând pe piață un fake news, transformat între timp într-un adevărat manifest care instigă la ură, discriminare și intoleranță religioasă împotriva românilor ortodocși.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Lucian Mîndruță colaborator al portalului filomaghiar și antiromânesc de la Corbii Albi
Lucian Mîndruță colaborator al portalului filomaghiar și antiromânesc de la Corbii Albi

Cum nu e prima dată când se întâmplă acest lucru, să înțelegem că ura lui Lucian Mîndruță pentru români este atât de puternică încât îi întunecă rațiunea?

Manipulare crasă! Lucian Mândruță și Corbii Albi instigă la ură împotriva românilor ortodocși cu o petiție veche de 7 ani!
Manipulare crasă! Lucian Mîndruță și Corbii Albi instigă la ură împotriva românilor ortodocși cu o petiție veche de 7 ani!

La fel procedează și cei de la portalul filomaghiar și profund antiromânesc de la Corbii Albi, care la fel lansează un articol prin care instigă la ură și discriminare împotriva românilor:

“Kontakt / România în UE: Papa Francisc după ce l-a omorât pe Mihai Viteazul vrea să recupereze Ardealul… “, scriu negru pe alb cei de la Corbii Albi

Ori câtă vreme petiția la care fac referire este veche de nu mai puțin șapte ani, atunci este clar că au lansat pe piață un fake news, pentru că nu este vorba de Papa Francisc așa cum scriu ei, ci de Papa Benedict al XVIlea .


O petiție veche de 7 ani împotriva papei Joseph Alois Ratzinger ( Papa Benedict al XVIlea)

” Vestita petiție Papa Nu are ce căuta în Romania! ajunge în aceste zile la 5000 de semnături. La prima vedere sutele de comentarii legate de tematică par mai mult distractive decât serioase, însă la o analiză mai amplă ies la suprafața mai multe lucruri interesante, care ar trebui să pună pe gânduri societatea cultă. Primul lucru este prezența într-un număr foarte mare a tinerilor în această listă, ceea ce denotă că debulosarea tineretului (vezi simpatiile pentru Securitate) este mai mare decât am credea. Un alt element interesant este prezența în număr mare a timișorenilor și clujenilor, ceea ce arată, că incultura, subinformarea și intoleranța este acasă și în ”părțile occidentalizate” ale României actuale.”, scriu cei de la Corbii Albi pe facebook

Dar adevărul contează mai puțin atunci când interesul este să lovești oricând ai ocazia în români. Acesta nu este altceva decât un parșiv exercițiu de manipulare a opiniei publice, o instigare la ură interetnică și intoleranță religioasă.

Nota redacției: Autorul anonim al petiției din 2011 îl cunoștea pe Papa Francisc, sau știa încă de atunci că va deveni papă? Sigur că nu! Punct! Restul sunt doar fitile ieftine și dezinformare, instigare la ură și intoleranță religioasă!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Laurian Stănchescu: "EMINESCU ȘI ȘTEFAN CEL MARE"

Dum feb. 10 , 2019
“Scrisoare adresată Conducătorului Spiritual al României pentru ungerea cu mir a osemintelor mult pătimite ale lui MIHAI EMINESCU într-o ceremonie publică! Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost deshumat de două ori pentru această ceremonie religioasă..! Binecuvântați Preafericite Părinte Patriarh al Sfintei Biserici Române și a toată suflarea Neamului […]

Poate vă place și:

libris.ro