Cine ne tot cer cedarea suveranității? Șeful contraspionajului de la Bruxelles, spion pentru ruși

„Șef al contraspionajului din Belgia A SPIONAT pentru Rusia. Scandal IMENS la Bruxelles”, scrie b1.ro.

„Scandal monstru la Bruxelles. Șeful departamentului de contrainformații din cadrul serviciului de informații din Belgia (ADIV), Clement Vandenborre, este acuzat că a spionat pentru Rusia șia  fost plasat în arest la domiciliu.
Informatia a aparut in cotidianul belgian De Morgen, care citeaza mai multe surse, relateaza European Views. „, citat de b1.ro

După controversata declarație a lui Traian Băsescu de acum câțiva ani legată de cedarea suveranității României, în ultimii ani au apărut în peisajul politic românesc tot mai multe personaje care pomenesc mai voalat sau mai direct despre anumite cedări de suveranitate pe care ar trebui să le facă țara noastră.

Către cine aceste cedări? Față de ceea ce fusese inițial Uniunea Europeană, cel puțin la nivel declarativ oficial, adică o uniune economică în care membrii săi să beneficieze de comerț liber și interschimburi lipsite de birocrație, acum UE se transformă tot mai mult într-un soi de federație care încearcă să canibalizeze vechea Europă a Națiunilor.

Prin încercări de strămutare a unor mase large de populații extracomunitare, liderii neomarxiști ai UE încearcă să dilueze etnic națiunile, pentru a forma un conglomerat de populații amestecate în asemenea măsură, încât să constituie pe viitor substratul de populație necesar pentru susținerea federalizării oficiale a Europei, un soi de Statele Unite ale Europei (SUE), după modelul brevetat pe continentul nord american de SUA.

Așadar, când vezi că tot ți se cere cedarea suveranității pentru a fi parte dintr-o construcție politică și ideologică atât de șubredă și de absurdă, chiar să nu-ți pui deloc întrebări cui să-ți tot cedezi din anumite suveranități? E destul să privești cu ochii liberi România de după integrarea în UE pentru a constata că a fost cedată suveranitatea economică, militară, culturală, și se fac eforturi neobosite pentru a fi cedată integral și suveranitatea politică… Cât crezi că mai poți rezista așa române?

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns