Aurelian Pavelescu: „Vă urcați pe umerii națiunii și să o condamnați la moarte în numele lui Soros?”

Avocatul Aurelian Pavelescu cere tuturor românilor să le „bată obrazul, întoarcă disprețul și neobrăzarea” magistraților care s-au „transformat în oastea lui Soros”.

„M-am săturat de obrăzniciile și prostiile magistraților îmbuibați și trădători! Parlamentul să le taie salariile, iar, cei care nu mai vor, să meargă la munca de jos! Ura și la gară!

Ordonața dată de Ministrul Toader și de Guvern este corectă și constituțională. Un mod de a stârpi corupția, lipsa de profesionalism, amantlâcurile și găștile din justiție – făcute cu încălcarea Constituției ani și ani de zile! Până când au distrus România!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Plătiți cu sute de milioane de lei pe lună, când țara geme de sărăcie, plimbați ca sfintele moaște ca așa-zise ”modele” de integritate, ce-a descoperit societatea? Că magistrații s-au transformat în oastea lui soros, cu ong-urile lor cu tot, că este cea mai coruptă dintre profesiile din românia, că au făcut mii de crime politice, predându-se serviciilor secrete controlate politic!

Păi, de ce, criminalilor, ați primit voi salarii așa de mari? Ca să vă urcați pe umerii națiunii și să o condamnați la moarte în numele lui Soros? Ca să ieșiți în stradă, de mână cu derbedeii de la #Rezist, bătăuși și drogați? Voi nu mai sunteți MAGISTRAȚI, ci PENALI!

Cer tuturor românilor să vă bată obrazul, să vă întoarcă disprețul și neobrăzarea, SĂ PORTESTEZE ȘI EI CÂND VĂ VĂD PE STRADĂ ȘI ÎN SĂLILE DE JUDECATĂ, să vă ceară socoteală pentru banii nemunciți, pentru crimele pe care le-ați făcut, pentru faptul că încălcați legea trasformându-vă în #Rezist, pentru că ați mințit și ați manipulat populația pentru a discredita România!

Cer aplicarea legii: toți magistrații care au ieșit în stradă și care boicotează înfăptuirea justiției – AFARĂ DIN MAGISTRATURĂ, pentru că ați încălcat legea! Și SĂ DAȚI BANII ÎNAPOI, ȘI SĂ VI SE IA PENSIILE DE MII ȘI MII DE EURO PE LUNĂ! Și să mergeți la munca de jos, să vă câștigați banii, ca alții, mult mai onești decât voi!

Cer, Parlamentului, odată dovedită nedemnitatea în bloc a magistraților, să le fie TĂIATE SALARIILE LA NIVELUL PROFESORILOR DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL GIMNAZIAL! Nesimțiților, aveți salarii mai mari decât ale parlamentarilor și miniștrilor, ale militarilor care îți lasă sângele pe câmpurile de luptă, ale oricărui om care muncește din zi în noapte – de ZECE ORI!

Parlamentul va decide să vi le taie, adică poporul! Nu vreți voi, să vină alții, e plină România de juriști care vor să-și facă O CARIERĂ! La munca de jos, NESIMȚIȚILOR!”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info