A înnebunit Lupul? Consiliul Jud…

La Arad nu doar prim…

1897: Românii din Transilvania d…

"Stat-au ungurii pe …

La 24 martie 1921 erau condamnaț…

La fel ca și în spat…

Martirii macedo-români din Balca…

" La biserica Mavrog…

O realitate de necontestat: din…

Declarația de la Al…

Un club de etnologie preocupat d…

Cei de la ETNOSTUD s…

La 23 Martie 1847 un incendiu de…

Una dintre tragediil…

Azi are loc Marșul pentru Viață …

Marșul pentru Viață …

Aurelian Pavelescu: "Iohannis es…

Avocatul Aurelian Pa…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Aurelian Pavelescu: “Vă urcați pe umerii națiunii și să o condamnați la moarte în numele lui Soros?”

Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Aurelian Pavelescu cere tuturor românilor să le “bată obrazul, întoarcă disprețul și neobrăzarea” magistraților care s-au “transformat în oastea lui Soros”.

“M-am săturat de obrăzniciile și prostiile magistraților îmbuibați și trădători! Parlamentul să le taie salariile, iar, cei care nu mai vor, să meargă la munca de jos! Ura și la gară!

Ordonața dată de Ministrul Toader și de Guvern este corectă și constituțională. Un mod de a stârpi corupția, lipsa de profesionalism, amantlâcurile și găștile din justiție – făcute cu încălcarea Constituției ani și ani de zile! Până când au distrus România!

Plătiți cu sute de milioane de lei pe lună, când țara geme de sărăcie, plimbați ca sfintele moaște ca așa-zise ”modele” de integritate, ce-a descoperit societatea? Că magistrații s-au transformat în oastea lui soros, cu ong-urile lor cu tot, că este cea mai coruptă dintre profesiile din românia, că au făcut mii de crime politice, predându-se serviciilor secrete controlate politic!

Păi, de ce, criminalilor, ați primit voi salarii așa de mari? Ca să vă urcați pe umerii națiunii și să o condamnați la moarte în numele lui Soros? Ca să ieșiți în stradă, de mână cu derbedeii de la #Rezist, bătăuși și drogați? Voi nu mai sunteți MAGISTRAȚI, ci PENALI!

Cer tuturor românilor să vă bată obrazul, să vă întoarcă disprețul și neobrăzarea, SĂ PORTESTEZE ȘI EI CÂND VĂ VĂD PE STRADĂ ȘI ÎN SĂLILE DE JUDECATĂ, să vă ceară socoteală pentru banii nemunciți, pentru crimele pe care le-ați făcut, pentru faptul că încălcați legea trasformându-vă în #Rezist, pentru că ați mințit și ați manipulat populația pentru a discredita România!

Cer aplicarea legii: toți magistrații care au ieșit în stradă și care boicotează înfăptuirea justiției – AFARĂ DIN MAGISTRATURĂ, pentru că ați încălcat legea! Și SĂ DAȚI BANII ÎNAPOI, ȘI SĂ VI SE IA PENSIILE DE MII ȘI MII DE EURO PE LUNĂ! Și să mergeți la munca de jos, să vă câștigați banii, ca alții, mult mai onești decât voi!

Cer, Parlamentului, odată dovedită nedemnitatea în bloc a magistraților, să le fie TĂIATE SALARIILE LA NIVELUL PROFESORILOR DIN ÎNVĂTĂMÂNTUL GIMNAZIAL! Nesimțiților, aveți salarii mai mari decât ale parlamentarilor și miniștrilor, ale militarilor care îți lasă sângele pe câmpurile de luptă, ale oricărui om care muncește din zi în noapte – de ZECE ORI!

Parlamentul va decide să vi le taie, adică poporul! Nu vreți voi, să vină alții, e plină România de juriști care vor să-și facă O CARIERĂ! La munca de jos, NESIMȚIȚILOR!”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri