Dan Andronic: Români sub steag străin, Monica Macovei și Siegfried Mureșan

Standardul dublu aplicat de către PPE românilor este evident atunci când sunt constatate „derapajele” lui Viktor Orban din Ungaria, și cu toate acestea Ungaria nu este supusă oprobriului public în felul care este supusă România în dese ocazii, pentru lucruri infinit mai puțin grave decât cele întâmplate în Ungaria.

Pe lângă faptul că Viktor Orban este ținut în brațe și legănat de o gramadă de dădace din PPE, ba chiar și alăptat la sân, iar României i se dă frecvent câte o scatoalcă peste cap, din plenul Parlamentului European mai aruncă cu dejecții în capul României și niște așa ziși europarlamentari „români”, în frunte cu Monica Macovei și Sigfried Mureșan.

„Siegfrid Mureșan, calul troian al Germaniei din Parlamentul European”, scrie ancheteonline.ro

Dan Andronic: Români sub steag străin, Monica Macovei și Siegfried Mureșan
Dan Andronic: Români sub steag străin, Monica Macovei și Siegfried Mureșan

Jurnalistul Dan Andronic atrage și el atenția asupra modului în care relaționează liderii PPE cu Ungaria și România, fiind mai mult decât evident tratamentul diferit acordat celor două țări vecine.

„Modul în care Viktor Orban este ținut în brațe de liderii PPE care nici nu se gândesc să îl excludă din grupul politic, arată foarte clar diferența de tratament față de România. Și liderii ei nevolnici.
Sau dacă vreți avem un exemplu asupra a ceea ce înseamnă să vorbești despre o țară care a făcut parte din Imperiul Austro-Ungar și este sprijinită de Germania, Austria, Cehia, Slovacia, etc și România, care este ciuca bătăilor. 

Plus o mulțime de defectori de tip Monica Macovei & Siegfried Mureșan care aruncă cu rahat în ventilator. De fapt, români sub steag străin… „, a scris Dan Andronic într-o postare pe facebook

„Un personaj care s-a remarcat doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei țări, nu ar trebui să își mai permită nici măcar să scoată două cuvinte. Mureșan este dispus să facă orice pentru propriul său interes politic, chiar să își trădeze propria țară. (…)
Siegfried Mureșan este, alături de Monica Macovei, un exemplu de trădător de țară și de traseist politic. „
, le face o caracterizare celor doi de asemenea și Andrei Gerea, într-o postare pe facebook

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns