Dan Andronic: „Sabin Borcan, pe vremea când era redactor-șef îmi trimitea mailuri prin care mă ruga să public diverse materiale împotriva lui Kovesi”

Un nou scandal neașteptat a izbucnit de curând între jurnaliștii din România: Dan Andronic reacționează la atacurile împotriva sa cu niște dezvăluiri din culisele nevăzute ale jurnalismului mioritic.

Tocmai unii dintre acei jurnaliști care se zgâlțâiau de mama focului împotriva corupției și se erijau în apărătorii necondiționați ai DNA-ului și ai Codruței Kovesi, solicitau publicarea unor materiale jurnalistice împotriva „zeiței anticorupție”. Potrivit lui Dan Andronic, unul dintre aceștia era Sabin Borcan (n.r. cunoscut după numele de televiziune ca Sabin Orcan):

„Pe vremea când era la România Liberă, în loc să-și plătească oamenii, își cumpăra mașină. Pe vremea când era redactor-șef îmi trimitea mailuri prin care mă ruga să public diverse materiale împotriva lui Kovesi (știți că el este mare luptător împotriva corupție!) sau mă ruga să nu publicăm materiale care puteau aduce prejudicii patronilor săi. „, scrie Dan Andronic în evz.ro

Ba mai mult decât atât, continuă Dan Andronic cu dezvăluirile, Sabin Borcan a intrat în grațiile miliardarului Adamescu (n.r. considerat penal de presa și propaganda sistemului) după ce „a organizat un seminar la Londra în care denunța abuzurile DNA.”.

Nici noul proiect de la Newsweek nu scapă de dezvăluirile făcute de Dan Andronic:

„Fiind un mare caracter, când a plecat de la România Liberă a lăsat o mare parte a oamenilor neplătiți, a furat toată redacția, inclusiv omul de la DTP, ca să înceapă proiectul „Newsweek”. Finanțat din proiecte speciale, așa cum se laudă ca fraierul pe FB. Știți ce înseamnă proiecte speciale? Șpagă mascată… „

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns