libris.ro

Dan Andronic: „Sabin Borcan, pe vremea când era redactor-șef îmi trimitea mailuri prin care mă ruga să public diverse materiale împotriva lui Kovesi”

Un nou scandal neașteptat a izbucnit de curând între jurnaliștii din România: Dan Andronic reacționează la atacurile împotriva sa cu niște dezvăluiri din culisele nevăzute ale jurnalismului mioritic.

Tocmai unii dintre acei jurnaliști care se zgâlțâiau de mama focului împotriva corupției și se erijau în apărătorii necondiționați ai DNA-ului și ai Codruței Kovesi, solicitau publicarea unor materiale jurnalistice împotriva „zeiței anticorupție”. Potrivit lui Dan Andronic, unul dintre aceștia era Sabin Borcan (n.r. cunoscut după numele de televiziune ca Sabin Orcan):

„Pe vremea când era la România Liberă, în loc să-și plătească oamenii, își cumpăra mașină. Pe vremea când era redactor-șef îmi trimitea mailuri prin care mă ruga să public diverse materiale împotriva lui Kovesi (știți că el este mare luptător împotriva corupție!) sau mă ruga să nu publicăm materiale care puteau aduce prejudicii patronilor săi. „, scrie Dan Andronic în evz.ro

Ba mai mult decât atât, continuă Dan Andronic cu dezvăluirile, Sabin Borcan a intrat în grațiile miliardarului Adamescu (n.r. considerat penal de presa și propaganda sistemului) după ce „a organizat un seminar la Londra în care denunța abuzurile DNA.”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nici noul proiect de la Newsweek nu scapă de dezvăluirile făcute de Dan Andronic:

„Fiind un mare caracter, când a plecat de la România Liberă a lăsat o mare parte a oamenilor neplătiți, a furat toată redacția, inclusiv omul de la DTP, ca să înceapă proiectul „Newsweek”. Finanțat din proiecte speciale, așa cum se laudă ca fraierul pe FB. Știți ce înseamnă proiecte speciale? Șpagă mascată… „

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info