RSS

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi …

PNL-eii iubesc dicta…

Eroul Național Avram Iancu a fos…

,,Și nu e român omul…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Cenzura identității naționale: pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ a fost ștearsă

Print Friendly, PDF & Email

O prezență revigorantă a spiritului românesc în spațiul virtual, respectiv pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“, prin intermediul căreia organizația își făcea cunoscute acțiunile patriotice, culturale și identitare românești, a fost redusă la tăcere. Pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ a fost ștearsă.

Ajunsă la peste 40.000 de abonați și cu filiale locale prin toată țara, pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ oferea constant repere identitare și cultural patriotice prin numeroasele sale acțiuni publice. Pentru o societate românească tot mai divizată și tot mai dezrădăcinată de valorile sale naționale, pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ constituia o gură mare de oxigen într-o atmosferă virtuală tot mai poluată cu antiromânism și lipsită de reperele identitare românești.

In satul Doboi, Harghita, Asociatia Neamunit a ridicat o troita in cinstea eroilor neamului cazuti pentru apararea patriei., foto: NeamUnit
In satul Doboi, Harghita, Asociatia Neamunit a ridicat o troita in cinstea eroilor neamului cazuti pentru apararea patriei., foto: NeamUnit

În urma ștergerii paginii de facebook, Asociația „NEAMUNIT“ a dat publicității următorul comunicat:

“Ieri, pagina principală a Asociației „NEAMUNIT “ a fost supusă închiderii şi ştergerii permanente.Cenzura de tip neo-marxist la care sunt supuse paginile și conturile Facebook este demnă de epoca marxist – leninistă.

Pe această cale, ne întărim convingerea că avem nevoie de protecția statului român și solicităm intervenţia statului român în aceste cazuri de cenzură a liberei exprimări.

Repudiem cenzura și dictatura unor ideologii şi minorități , care nu-și poate impune agenda decât prin forță, băgând pumnul în gura majorității covârșitoare care considera FAMILIA, CREDINŢA şi PATRIA ca fiind entităţi sacre şi intangibile!

De ajutorul Asociației NEAMUNIT beneficiază de mai bine de 6 ani de zile persoane aflate în dificultate, dar și elevi sau studenți cu merite deosebite la învăţătură, bătrâni sau persoane defavorizate, fără a se face discriminări pe criterii etnice, religioase sau sexuale.

Închiderea paginii afectează în mod direct activitatea Asociației, aceasta având în prezent peste 40 de mii de urmăritori și prieteni care beneficiază direct sau indirect de sprijinul nostru.

Cu respect,

Asociația NEAMUNIT

29.06.2019

Singurul lucru care ajută pentru revenirea paginii este o avalanșă de mesaje lăsate la secțiunea support.

Report a problem – something is not working – page – apoi text

Rupeți-vă 5 minute să le lăsați un mesaj.”, se arată în comunicatul Asociației „NEAMUNIT“

Galerie Foto:Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info