libris.ro

Cenzura identității naționale: pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ a fost ștearsă

O prezență revigorantă a spiritului românesc în spațiul virtual, respectiv pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“, prin intermediul căreia organizația își făcea cunoscute acțiunile patriotice, culturale și identitare românești, a fost redusă la tăcere. Pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ a fost ștearsă.

Ajunsă la peste 40.000 de abonați și cu filiale locale prin toată țara, pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ oferea constant repere identitare și cultural patriotice prin numeroasele sale acțiuni publice. Pentru o societate românească tot mai divizată și tot mai dezrădăcinată de valorile sale naționale, pagina de facebook a Asociației „NEAMUNIT“ constituia o gură mare de oxigen într-o atmosferă virtuală tot mai poluată cu antiromânism și lipsită de reperele identitare românești.

In satul Doboi, Harghita, Asociatia Neamunit a ridicat o troita in cinstea eroilor neamului cazuti pentru apararea patriei., foto: NeamUnit
In satul Doboi, Harghita, Asociatia Neamunit a ridicat o troita in cinstea eroilor neamului cazuti pentru apararea patriei., foto: NeamUnit

În urma ștergerii paginii de facebook, Asociația „NEAMUNIT“ a dat publicității următorul comunicat:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Ieri, pagina principală a Asociației „NEAMUNIT “ a fost supusă închiderii şi ştergerii permanente.Cenzura de tip neo-marxist la care sunt supuse paginile și conturile Facebook este demnă de epoca marxist – leninistă.

Pe această cale, ne întărim convingerea că avem nevoie de protecția statului român și solicităm intervenţia statului român în aceste cazuri de cenzură a liberei exprimări.

Repudiem cenzura și dictatura unor ideologii şi minorități , care nu-și poate impune agenda decât prin forță, băgând pumnul în gura majorității covârșitoare care considera FAMILIA, CREDINŢA şi PATRIA ca fiind entităţi sacre şi intangibile!

De ajutorul Asociației NEAMUNIT beneficiază de mai bine de 6 ani de zile persoane aflate în dificultate, dar și elevi sau studenți cu merite deosebite la învăţătură, bătrâni sau persoane defavorizate, fără a se face discriminări pe criterii etnice, religioase sau sexuale.

Închiderea paginii afectează în mod direct activitatea Asociației, aceasta având în prezent peste 40 de mii de urmăritori și prieteni care beneficiază direct sau indirect de sprijinul nostru.

Cu respect,

Asociația NEAMUNIT

29.06.2019

Singurul lucru care ajută pentru revenirea paginii este o avalanșă de mesaje lăsate la secțiunea support.

Report a problem – something is not working – page – apoi text

Rupeți-vă 5 minute să le lăsați un mesaj.”, se arată în comunicatul Asociației „NEAMUNIT“

Galerie Foto:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info