libris.ro

Laurențiu Rebega: UDMR este un produs toxic, care se menține la putere prin șantaj și amenințări

” UDMR este disperat că nu va face pragul electoral, așa că ne amenință cu autonomia”, scrie Laurențiu Rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega consideră că „UDMR este disperat că nu va face pragul electoral, așa că ne amenință cu autonomia”, și că referirile pe care le fac liderii UDMR cu privire la „idealurile maghiare” ale Revoluției de la 1848 sunt „periculoase”.

„UDMR este disperat că nu va face pragul electoral, așa că ne amenință cu autonomia

Referirea pe care Kelemen Hunor, președintele UDMR, o face la idealurile maghiare ale Revoluției de la 1848, este periculoasă. Atunci, ca și acum, liderii maghiari au luptat pentru supremație și pentru dominație, nu pentru libertate și egalitate, de unde și riposta românească de la 1848 sub conducerea lui Avram Iancu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ca dovadă stau nu doar cuvintele liderului UDMR de 15 martie care cere insistent autonomie teritorială, ci și defilările de husari din Transilvania de ziua maghiarilor care au devenit o obișnuință prin repetarea acestui afront adus istoriei românilor. De ce trebuie să tolerăm defilarea husarilor care au fost armată de ocupație în Transilvania și care s-au dedat la crime de nedescris împotriva românilor?

Că UDMR pune paie pe foc pentru că se teme că nu va face pragul de cinci la sută la alegerile europarlamentare este clar și, tocmai de aceea, răspunsul corect din partea românilor ar fi să iasă la vot și să scoată UDMR în afara scenei politice pe care o ocupă samavolnic.

Statul român s-a lăsat umilit destul, dar toleranța exagerată este luată drept prostie. Iar șansa de a pune UDMR pe liber este reală: pentru prima oară atenția acordată alegerilor europarlamentare este mare, iar participarea la vot se anunță consistentă.

UDMR este un produs toxic, care se menține la putere prin șantaj și amenințări. România are destule probleme de rezolvat, nu mai are nevoie și de o organizație anti-statală care să fluture steaguri străine și care să încurajeze conflicte etnice pe teritoriul național!”, scrie Laurențiu Rebega pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info